Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Takze dobre rano prajem vsetkym ranostajkam.Dnes som aj ja privstala a teraz neviem co s tym nadčasom.U nas je slnečno a trochu mrzne,snehu LTT a hory sú krasne.Pekný den a vela pohody.

via

damaxy ty si poklad dakujem,ja si naozaj strasne vsetko pripustam,to mi povedala vcera aj lekarka,vraj nemam sa zamyslat nad tym co bude zajtra ale nad tym ako som napr.dnes vsetko zvladla a ze mam narok na odpocinok.mne ked sa pohorsi dostavam sa okamzite do bludneho kruhu,a panikarim.dakujem za vsetko hned sa mi dycha lepsie.ja radsej napisem vam dievcata.co sa tyka toho Mirzatenu,ma mi to dopomoct k liecbe depresie a zmiernit moju uz teraz katastrofalnu nespavost.pekny vecer prajem a este raz dakujem.

damaxy

Via a prave o to ide,že sa bojiš a ani nevieš čoho.takže sa sústred na dôležitejšie na seba a ja myslím,že všetko sa vyrieši a týmito obavami,neobavami si môžeš len uškodit.Sestričku by som hned prepustila za take poloplasne správy.Ale to vtipkujem.No asi ta odhadla na silnejšieho jedinca.Dôležité je čo povie Mudr.A ked bude treba si zaplatiš konzultacie u lekarky.Psychologovia beru 400 tak mozno by aj to stačilo,ale to tak predbiehame,všetko sa dá riešit.Rozmýšlaj nad týmto- lieky a ošetrenie sú dve rôzne veci.Lieky preplaca pistovna a aj ošetrenie preplaca alebo nepreplaca.Takže navrhujem toto riešit fakt po januari,čo povieš?No som za to aby si prišla to sem aj stokrat povedat ale nepustaj do hlavy len zakazdym to povieš a dost.Upokoj sa a rychlo si ine myslienky popustaj do makovičky.

via

damaxy,zatial ani sestricka poriadne nevedela ako to bude lebo az od nej som sa dozvedela pri odchode.ale dala mi novy termin na januar takze sa uvidi,ale ja som sa tak strasne nalakala,ani to neviem opisat-no hroza a to nepocitam ze posledne dni mi bolo dost biedne preto som dostala aj ten Mirzaten.ja radsej vsetko zaplatim!inak si to neviem predstavit.misha ja ta chapem,ale ak sa bojis osobne skus zatelefonovat,a informovat sa tak.aspon budes vediet ako sa veci maju a nebudes sa musiet vystavovat stresu z navstevy u lekara.

damaxy

Misha a neviem preco nechceš antidepresíva. Ludske telo je v podstate kus chémie, ktora funguje a ked kusok chémie v mozgu nefunguje da sa doplnit a naštartovat.Fakt neviem,ale rešpektujem tvoje rozhodnutie.nemusiš ani reagovat to je môj nazor a hovorím rešpektujem tvoj ja som napriklad odmietala benzodiazepiny,som sa bala návyku,ale mozno som si mohla rychlejšie pomôct.No tiež tažkoo povedat.Mishka no prajem ti ,aby si sa z toho dostala či s liekmi či bez nich,len sa máš lepšie,lebo to je najkrajši pocit.Mat dušu na poriadku.