Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

vitaj doma jasmina!takze si sa naucila dobre zvladat seba aj svoje podvedomie,pretoze ak je clovek tak daleko treba nato poriadny kus odvahy a v nasom stave je to ozaj skuska ako ma byt a viem o com hovorim lebo somju absolvovala aj ja.takze este raz vitaj doma!

giv

urcite vyskusaj tu stitnu zlazu.aj teta mala podobne problemy a tam bol pes zakopany. obvodna ta urcite poposiela na vysetrenia,tak neboj a chod k lekarke.necakaj!

inka

Zuzka vyzera to na neaku hormonalnu poruchu.daj si vyšetriť štitnu žlazu a bola si vobec u nejakeho lekara už s tym?neviem kolko mas rokov ale na zaciatok je to dost problemov aby si sa trapila s nimi sama bez lekara,takze porad sa so svojim lekarom,to bude najlepsie.

zuzna

Prosim pomoc! Neviem, co je to so mnou, ale mam vela problemov, kt. ma trapia, dufam, ze mi niekto moze poradit, pretoze ja neviem co sa so mnou deje. Velmi mi vypadali vlasy, nedostala som menstruaciu uz 3 mesiace, no po tehotenskych testoch, tehotna nie som, pribrala som na hmotnosti, v noci nemozem spavat, na tvari, krku, bruchu mi vyrastli chlpky. Viete mi niekto poradit, co je so mnou. Prosim odpiste

jasmina

Ahojte dievcata.Tak velmi ste mi mi vsetky chybali dlho som sa neozvala lebo som bola zase za mlakou a bola som dost vytazena tak som strasne rada ze uz som doma.Predsa doma je doma a nikdy by som to nemenila.Precitala som si vase vsetky prispevky za tu dobu a bolo ich dost ale pre mna to bola ako terapia ktora ma priniesla dobry pocit.Ta vycerpanost sa na mne teraz prejavila tak som chora popijam caje a snazim sa co najskor vyliecit aby som vianoce neprelezala v postely.Ale musim sa priznat ze neurol cestoval vsade so mnou mam taky lepsi pocit keby nahodou..ale musela som ho par krat pouzit a myslim si ze je to v poriadku ved lieky su tu od toho aby pomohli.A veru ze mi to aj pomohlo.Ja som celkovo taky dynamicky typ cloveka a vsetko velmi prezivam takze obcas ma to rozkolise ale vsetko sa da dat do poriadku.Teraz som mala naozaj toho vela a vzdy tak raz za tyzden ma v noci pochytil ja tomu hovorim zly desivy sen a rano bolo zase dobre len som musela ten strach od seba odohnat.a na to mi obcas pomohol neurol.Ale vzdy treba verit ze na vsetko je nejake riesenie a hlavne mysliet pozitivne a nevzdavat sa.Idem si zase navarit lipovy cajik a vsetkym vam zelam pekne ranko a pekny pohodovy den.pa

damaxy

Mishka ja som brala zoloft a asentru jeden a pol roka pomohli mi a som bez liekov a ani som nepribrala ani mi negumovali hlavu nemala som ziadne vedlajsie priznaky akurat na zaciatku trocho sucho v ustach ale neviem ci to nebolo aj z magnezia.Ja som na lieky opatrna ale keby to prislo na mna nevahala by som a poviem ti neodkladala by som.To je moja skusenost a ani som nebola ospala fakt nic take co by mi zmenilo zivot okrem toho,ze mi pomohli.Viac som sa bala liekov frontin xanax a pod.u ktorých môze vznikat navyk,ale aj s tým si vedia lekari poradit.Vzdy je lepsie pomôct si s liekmi ako si znicit zivot depresiami PP a podobnými chorobami.Je to fakt vsetko o naprave chemie v nasom tele,a ked by si mala pocit ze nieco nejde ako ma lekarka s tebou prejde prekonzultuje a pod.Je toho tolko druhov,ze to stoji za pokus.Mishka a casto sa clovek boji veci len preto ze im nerozumie a nepozna.No skus o tom pouvazovat precitaj si prispevky od ludi,ktorí to uzivali.Tak ako s tým môzeš začat,lebo to bude tvoje rozhodnutie,tak isto s tým môžeš prestat,lebo to bude tiež tvoje rozhodnutie.Takže všetko je len na tebe a ja viem,že ak sa chceš uzdravit prideš na to odkial začneš a ako to urobíš.Kadý mame tzv kompas v nás.

alti

Ahoj vsetci, no a ja som si zase dnes dlhsie pospala ;o).
Mishka,
o antidepresivach sme uz spolu viackrat hovorili, teda pisali si. Tiez chapem z casti Tvoj strach. Ale mam taku jednu malicku filozofiu v zivote: ak mi cosi radia ludia, ktorym doverujem, tak sa nad ich radou zamyslim, uvazujem a spravidla ju prijmem a vyjde mi pozitivne. Skus sa nad tymto zamysliet a poloz si otazku: podrazila ma niekedy Damaxy a ostatni? A uvazuj o radach tychto ludi.
Pekny den vsetkym.