Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
este jedna otazocka moja paradna lekarnicka mi dnes nebola schopna povedat davkovanie neurolu ale iba 0,25ky viete mi niekto poradit aby som to neprepiskla???
ajoj damaxi a aky je rozdiel ci pojem psychologovi alebo psychiatrovi??este jedna otazocka , boli ma neskutocne hlava uz asi piaty den ale tabletky na bolest nepomahaju, nie je to taka bezna bolest je to akokeby brnenie alebo navaly tepla niekedy zimy, ide mi to do oka , usko a tak..je to spojene s pocitom na odpadnutie a s dalsimi pocitmi pri PP, su to nervicky alebo to bude nieco uplne ine??viete poradit..ak si dam neurol tak bolest neprestava..ale je vydrzatelna, je iba velmi neprijemna..s tym ze si samozrejme namyslam ze to je neviem co..mavate to aj vy??alebo mam ist este na nejake vysetrenie??ake??? dakujeeeeem s tym ze niekedy citim dost divne pachy ako iny okolo mna nie..bude mi s tymto vediet pomoct psychiater??
sonca k psychiatrovi nepotrebujes doporucenie,len si vypýtaj zdravotnu dokumentaciu a samozrejme kartu poistenca.Dobre je sa objednat,ale v zlom stave ta ošetrí,tam nezvyknú odbit človeka a ked je najhorsie môžeš ist aj priamo na oddelenie do nemocnoce ale to hadam ti este nehrozí.
AHOJTE!Všetkych vas zdravim a prajem vam vela,vela zdravia a splnenie všetkych vašich predsavzati i planov,nech rok 2007 je pre nas všetkych ovela lepšim a nech nam prinesie radosť a lasku!
sonca ja ten zoznam dam do kopy a poslem ti ho do emailiku a urcite bude dobre:)
steffi-dakujem si zlata, neurolog ma poslal tiez psychologovi, este som u neho nebola ale neviem ci a do akej miery by mi pomohol, presla som vsetkymi vysetreniami,samozrejme mi nic nezistili doktorka mi dala nejaky najslabsi neurol ktory mam brat iba v pripade potreby, ale v poslednom case mam tuto potrebu castejsie tak neviem ci je postacujuci..musim to riesit sama nakolko ma to neprechadza uz asi pol roka..fakt neprijemne a ludia z mojho okolia nakolko nezazili tak nechapu, inak som z BA a ak by vedel este niekto nejaku radu tak vopred dakujem, citam si vase prispevky a vidim, ze ste celkom zlate baby....
sonca ja ti pozistujem od jednej mojej kolegyne aky je presny postup nakolko ona navstevuje psychiatra a zajtra ti dam vediet urcite , inac z akeho mesta si ja to mozem zistit aspon mena nejakchy psychiatrov mama na to nemenovany zdroj nie internet
STEFFI-DAKUJEM ALE MOJA OBVODNA DR. SA O TO MOC NEZAUJIMA RESP. MA ODBILA ZE MAM IST PSYCHOLOGOVI, AK SPRAVNE VIEM TAK TEN MI LIEKY NEPREDPISE..A ZACINAM MAT DOST PROBLEMY KEDZE BY SOM POTREBOVALA CO NAJSKOR NEJAKU LIECBU RESP. ASPON PRESNU DIAGNOZU NAKOLKO MI TO DOST ZACINA OVPLIVNOVAT SUKROMNY AJ PRACOVNY ZIVOT..UZ MA TO TAKTO NEBAVI A CHCEM SA TOHO ZBAVIT,CO NAJSKOR.. LEN NEVIEM AKO..
sonaa podla man by si mala mat ten tzv. sprievodny listok na vysetreie, a pokial viem tak sa urcite objednava na sedenie