Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

ahojte dievcata,sviatky som prezila lepsie ako som ocakavala,pred vianocami sa mi dokonca vyrazne polepsilo,taky dobry den som nemala odvtedy co som ochorela,citila som sa uplne zdrava.v ten isty den som narazila v knihkupectve na jednu uzasnu knizku,o uzkosti,strachu proste o nas.uplne som sa v tej knizke nasla.pochopila som preco som ochorela,a preco som sa stale tocila v bludnom kruhu,zodpovedala mi na vsetky otazky a to som ju este nedocitala.je perfektnym voditkom narabat so svojim strachom a obavami,ktore nas opätovne vhanaju do uzkosti a depresii.takze moje vianoce boli ok,vdaka tejto knizke-dufam ze mi to vydrzi.presne tak ako pisala damaxy je to vsetko v nasej hlave-nasom mysleni.pokial to nezmenime,budeme sa stale tocit v bludnom kruhu uzkosti a strachu.antidepresiva su velmi dolezite,ale prvym krokom vystupit z hmly sme len my same,a nas pohlad na vsetko okolo nas..a este otazocka,mate niekto diagnostikovanu okrem PP,aj GAD?

misha

Ahojte. Prosím vás, nemáte niekto skúsenosti s týmito liekmi- Lexaurin, Frontin? Včera mi došli tabletky na spanie, a bez tabletky nezaspím. Pomôže mi, keď som dala tabletku Frontinu a tabletku Lexaurinu? Uspí ma to? Ďakujem.

jaarka

Ahojte baby dlho som tu nebola lebo som mala vela prace v robote. Citim sa dobre konecne po dlhom case mam tyzden volna tak vegetim. Stale vsak citim ze tie lieky potrebujem na PP niekedy sa mi objavi slabi tlak v krku potom prejde ale zatial asi este nechcem vysadzovat. Bola som na kontrolu na stitnej zlaze ale ze vraj lieky asi do konca zivota budem brat ale vsetko v poriadku. No nevadi. Prajem Vam vsetkym krasneho Silvestra a Stastny novy rok hlavne to zdravie. Jarka

miksinka

krasne a pozehnane vianoce vam prajem babenky moje....ako sa mi mate...?
ospravedlnujem sa velmi ze som sa neozvala skor,ale mala som stazeny pristup na net.
damaxy dakujem ti za nadhernu pohladnicu....
inka tebe je ako?tish ty sa kde nachadzas???ako sviatkujete???

škorica

Pokojné prežitie vianočných sviatkov, veľa zdravia a šťastia do roku 2007 všetkým prispievateľom do tejto témy želá škorica.

damaxy

Dobrý vecer,bola som sa v ramci zdravia prejst a vsade v domoch svetielkuju a svietia stromceky.Takze je to tu.Prisli ako kazdy rok,vianočné sviatky.Prajem vam nech sú vaše domovy preplnené pokojom,porozumením a láskou.

xxxxxxxxxx

hej Andrej,tebe sa to hovori co je to stres...tebe nepride domov opity rodic a nerobi bordel.. a mame tu Vianoce..huraaa..zase tie po.....e vianoce

andrej1979

Co je to stres? :-) Treba si pustat relaxacnu hudbu,zacvicit si jogu a ta. Akonahle nieco spravim pre seba,citim sa fajn a nemam ziaden stres.