Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj dievcata.snivalo sa mi ze som bola v afrike a na jej samom konci som stretla PP.prajem vam aby sa cely rok 2007 odtial nevyhrabala a spolu so mnou to veselo oslavte dnes v noci.
Damaxy,Damaxy len aby si toho Silvestra neprespala.Hi,Hi
no nič sa nedeje len trenujem na Silvestrovsku noc výdrž a pozdravujem všetkých
Dobre ranko dievcata,zajtra je tu posledny den v roku a kedze budete chystat zajtra jedlo a pitie na vecer tak si spolu so mnou uzite dnesny den pekne sa vykupte,nejaku tu masku na tvar aj s tych kvasnic mozete co pouzijete do kolacikov ved neuskodi cestu, ak sa kusok odoberie,potom pekne nechtiky na rukach aj namalovat ved zajtra bude oslava a nezabudnite aj na tie dole.Pekve sa nakremujte,vymasirujte a namalujte tvaricku a ked nie dnes tak aspon zajtra,ved Novy rok treba privitat zajtra s velkou radostou,vierou ze pre nas bude ten dobry kedy vsetky prestaneme brat lieky a naucime sa zvladat stres a rychlu dobu v pokoji.Toto vsetko vam do Noveho roku zo srdca prajem.P.S pisem to uz dnes pretoze zajtra tu pri pocitaci nebudem.
vidiet aj na fore ,že vačšina sa nachadza mimo techniky a tak nejak je to aj so mnou.Dnes sa mi stala príjemná a nečakaná udalost a velmi to vie človeku dodat sily a dobrý pocit.Takže ja by som chcela všetkým mojim spoluforistom zaželat aby aspon raz do roka sme také niečo zažili.Peknú a dobrú zábavu na Silvestra všetkým ktorí o to stoja zo srdca prajem.A ked sa všetk dostane do starých kolají každodenných sa teším,že sa stretneme.
spooky,ja mam tiez panicku poruchu,nie dlho,pol roka.ta knizka sa vola Uzkost a Obavy-napisal to DR.Prasko,je to v cestine.mna ta knizka zaujala,hned na prve zacitanie,väcsinu sa v tej knizke pise o uzkosti ako takej,nieco malo aj o inych uzkostnych poruchach ako je aj PP a ine,ale v podstate v knizke sa najviac venuje autor-GAD (generalizovana uzkostna porucha),preto som sa pytala ci to ma niekto diagnostikovane.lebo my sme tu viac menej PP-ckari,ale ked som si precitala symptomy-mam skoro vsetky,a je ich teda pozehnane.uz som niekde citala ze ten co ma PP,moze mat k tomu aj ine popri diagnozy-napr.depresiu,alebo hypochondriu atd,atd.bola som zvedava ci z nas PP-ckariek,a depkaciek sa stretol s touto diagnozou.a este nieco-nie vzdy byva pravidlom ze ten co zazil panicke ataky-ma automaticky panicku poruchu,moze mat aj inu uzkostnu poruchu,alebo nejaku zmiesaninu..
misha prosim ta nerob to, chces zaspat na veky? laurexin je silny liek a okrem toho zabija mozgove bunky!! Frontin ti zdvihne naladu v sne a tiež je silny. Mam s nimi skusenost, nemohla som spavat pri stanoveni neprijemnej diagnozy. Nastastie sa vsetko obratilo na dobre a som rada, ze som lieky uzivala len sporadicky, sú navykove!!! ked nemozes spat skus si v posteli predstavovat, co by si v zivote chcela zazit a vzi sa do situacie.To prijemne som si opakovala stale od zaciatku az som zaspala. Predtym si daj kupel