Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sonaa

ahojte, prosim vie mi niekto poradit??mozem si vyhladat hociktoreho psychiatra a objednat sa k nemu, alebo ma musi odporucit obvodna. Dakujem..

zlata

ahoj dievcata.snivalo sa mi ze som bola v afrike a na jej samom konci som stretla PP.prajem vam aby sa cely rok 2007 odtial nevyhrabala a spolu so mnou to veselo oslavte dnes v noci.

jolanka

Dobre ranko dievcata,zajtra je tu posledny den v roku a kedze budete chystat zajtra jedlo a pitie na vecer tak si spolu so mnou uzite dnesny den pekne sa vykupte,nejaku tu masku na tvar aj s tych kvasnic mozete co pouzijete do kolacikov ved neuskodi cestu, ak sa kusok odoberie,potom pekne nechtiky na rukach aj namalovat ved zajtra bude oslava a nezabudnite aj na tie dole.Pekve sa nakremujte,vymasirujte a namalujte tvaricku a ked nie dnes tak aspon zajtra,ved Novy rok treba privitat zajtra s velkou radostou,vierou ze pre nas bude ten dobry kedy vsetky prestaneme brat lieky a naucime sa zvladat stres a rychlu dobu v pokoji.Toto vsetko vam do Noveho roku zo srdca prajem.P.S pisem to uz dnes pretoze zajtra tu pri pocitaci nebudem.

damaxy

vidiet aj na fore ,že vačšina sa nachadza mimo techniky a tak nejak je to aj so mnou.Dnes sa mi stala príjemná a nečakaná udalost a velmi to vie človeku dodat sily a dobrý pocit.Takže ja by som chcela všetkým mojim spoluforistom zaželat aby aspon raz do roka sme také niečo zažili.Peknú a dobrú zábavu na Silvestra všetkým ktorí o to stoja zo srdca prajem.A ked sa všetk dostane do starých kolají každodenných sa teším,že sa stretneme.

via

spooky,ja mam tiez panicku poruchu,nie dlho,pol roka.ta knizka sa vola Uzkost a Obavy-napisal to DR.Prasko,je to v cestine.mna ta knizka zaujala,hned na prve zacitanie,väcsinu sa v tej knizke pise o uzkosti ako takej,nieco malo aj o inych uzkostnych poruchach ako je aj PP a ine,ale v podstate v knizke sa najviac venuje autor-GAD (generalizovana uzkostna porucha),preto som sa pytala ci to ma niekto diagnostikovane.lebo my sme tu viac menej PP-ckari,ale ked som si precitala symptomy-mam skoro vsetky,a je ich teda pozehnane.uz som niekde citala ze ten co ma PP,moze mat k tomu aj ine popri diagnozy-napr.depresiu,alebo hypochondriu atd,atd.bola som zvedava ci z nas PP-ckariek,a depkaciek sa stretol s touto diagnozou.a este nieco-nie vzdy byva pravidlom ze ten co zazil panicke ataky-ma automaticky panicku poruchu,moze mat aj inu uzkostnu poruchu,alebo nejaku zmiesaninu..

spooky

milá via...zaujal ma tvoj článok. A chcela by som vedieť akú knihu si to kúpila..teda jej presný názov. uvádzaš skratku PP ..je to panická porucha? laicky to tak odhadujem. a ak smiem vediť, čo je GAD? moja diagnóza je "panický atack" a liečim sa už tak cca 6 rokov.

janka

ahoje, ja som mala tiez uzkostné stavy, ked mi umrela babka...lekar mi vtedy poradil homeopatika SEDATIF naozaj pomahaju.

jaja

misha prosim ta nerob to, chces zaspat na veky? laurexin je silny liek a okrem toho zabija mozgove bunky!! Frontin ti zdvihne naladu v sne a tiež je silny. Mam s nimi skusenost, nemohla som spavat pri stanoveni neprijemnej diagnozy. Nastastie sa vsetko obratilo na dobre a som rada, ze som lieky uzivala len sporadicky, sú navykove!!! ked nemozes spat skus si v posteli predstavovat, co by si v zivote chcela zazit a vzi sa do situacie.To prijemne som si opakovala stale od zaciatku az som zaspala. Predtym si daj kupel