Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Sona,viem,že teraz si na nejakom rozhraní vahaš či je to duševné,alebo fyzické.No kedze ti vylúcili všeličo čo sa dalo vyšetreniami zistit,vychádza to na tu druhú čast nasho ja-psychiku.Ak chces môžeš mi napísat damaxy@atlas.sk

sonca

damaxy, hej samozrejme mas pravdu, aj hlava moze byt z niecoho ineho..alebo si to mozem len namyslat..bola som na vsetkych vysetreniach ale mam aj fyzicke tazkosti napr.bolest srdca, hlavy, unava, pocity na zvracanie, neviem ci to moze byt z tohto alebo to mam vlastne vsetko nieco ine..bola som na vsetkych vysetreniach asi pred 4mesiacmi..totiz vsetko toto sa mi objavilo po strate blizkeho..prve tri mesiace mi nic nebolo a ako som zmenila pracu a zivot, ukludnila sa tak to vsetko prepuklo a teraz nemozem zit normalny zivot lebo mi stale nieco je a otravuje ma to..napis mi este prosim nieco k tomu..dakujem..

damaxy

sona velmi jednoducho k tomu rozdielupsychologia veda o dusi a psychiatria liecba duse.Sona na tvoj problem pozeram ja asi takto.Pokial citis zmeny a nerozumies im vyhladaj si psychiatria preberiete spolu a on uz odcita co s tebou spravit.K liekom fakt najhorsie je ordinovat si podla kamaratov a dobrých rad rozne psychofarmaka.Castokrat je ale potrebne zacat s liecbou a sucasne, alebo po case sa zvykne spolupracovat aj s psychologom.Netreba sa bat a hlavne preskocit predsudky o psychiatroch psychologoch.Inak este k tej hlave môzu to byt aj migrenozne bolesti.Tie sa zvyknu prejavovat bolestou polovice hlavy a z tých bolestí bývajú aj nevolnosti,môže to trvat aj viac dni.Tažko sa k tomu vyjadruje no aspon z toho čo si písala mne sa to takto javí.

jolanka

neda mi sa nevyjadrit,osobne si myslim ze tieto lieky bez odporucania lekara nie je vhodne brat,na kazdy organizmus posobia lieky inak to znamena to co pomoze jednemu nemusi inemu.

polokinka

mala som tiez s tym problemy, bola som aj u psychiatra, ale vobec mi to nepomohlo. dal mi aj lieky, ale bolo este hprsie. boli to hrozne stavy. dnes to uz mam za sebou a snad sa to nevrati. pomohlo mi, ze som si to zacala usporaduvat v hlave. ak neviete co to znamena, tak som si prosto skladala myslienku jednu za druhou a logicky som ju odburala. na zaciatku mi to robilo problemy a niekedy som este viac do toho upadla, ale neskor to islo lepsie az napokon... drzim palce a este k tomu xanaxu - nebrala by som ho. kamaratka je farmaceutka a odhovorila ma od toho.

Petqo

Sonca, je az velmi utlmujuci.. lebo ja som si ho dal tiez predpisat (uz davnejsie) a teraz ho obbcas pouzivam ked si chcem dlhsie pospat pretoze dost uspava

inka

Ahoj sonca,neviem presne davkovanie neurolu ale ked ho mne predpisal lekar tak som mala davkovanie nasledovne:rano 1/2,na obed 1/2 a vecer 1 z 0,25-ky.a povedal mi že ak mi bude moc uzko možem si davku znasobit lebo je to naslabsie balenie.mne zaberal neurol hned ale moc som ho neuzivala lebo som sa bala navyku.potom mi dal aj lexaurin,ten nie je taky uspavajuci aspon pre mna nebol ale tiež som možno užila 5 krat za cely čas.ja som volila riešenie:navšetevy u psychologa a psychiatra.a možem povedať že to bolo velmi dobre riešenie.a aky je rozdiel medzi nimi snad ten,ze psycholog sa s tebou vela rozprava a rozobera situacie ako si ich riešila v minulosti dnes a podpori ťa dobrym slovom a da ti dobre rady.psychiater ti bud stanovi medikamentoznu liečbu alebo navrhne skupinove terapie.v kazdom pripade je dobre zahodiť všetky predsudky ak maš problemy a jedneho z nich navštiviť.u nas nie je potrebne žiadne doporučenie ani zdravotnu dokumentaciu ani k jednemu.

sonca

petqo, mam lexaurin, ale nie jemoc utlmujuci?pracujem s ludmi a potrebujem byt cula..to som sice neni ani pri neurole ale bez liekov s nimi nedokazem ani komunikovat tak radsej im budem zivat do tvare:)