Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte vsetci a nezabudnite si kazdy den urobit nejaku radost,to je take male povzbudenie.Cloveka radost povznasa.
nejake mailose som napisala tak ak by chcel este niekto nejaky tak kludne...
milos.m- dakujem
milos.m- ano musim si yohnat nejake knizky , nemam cas si listovat vyadu ale keby mi nejaka dusicka poslala na mail tak by bolo fajn, a zacinam cvicit jacobsovu metodu ci ktory fras, takze postupne...o rybom neviem nic ale napiste viac.dakujeeeeeeeem
milos.m- este nie som v tej faza ze dokazem tieto myslienky blokovat sama...nie som tak silna, len teraz som sa zacala liecit..
mira- ano malo to vyvolat pocit miloty a bolo to len naladove...chcela som to troska odlahcit...pekny vecer vsetkym...
ahojte vsetci,davno som tu nebola ale vidim ze ste sa zase pekne rozpisali.cesta cez tmave udolie pp je velmi tazky,chcem odkazat vsetkym,co sa tyka liekov ja som brala citalec styri mesiace,mala som trochu lepsie dni ale nikdy nie dobre,bez tabletiek na spanie som ani oka nezazmurila.ale snazila som sa byt silna a nepoddat sa,citala som vela knih o depresiach a uzkostnych poruchach,to ma zacalo privadzat k jadru problemu.je to naozaj o mysleni.ja som sa vzdy nervovala pri malickostiach.potom mi doktorka predpisala k citalacu novy liek-vola sa mirzaten,to uz som sa liecila 5 mesiacov.po tyzdni zrazu prisla nesmierna ulava ako keby som vystupila z hmly,v ktorej som zila skoro pol roka.zacali ma veci bavit,tesit,konecne som sa zasmiala,bez toho aby som sa musela nutit.zacala som pozitivne mysliet,rozmyslat nad buducnostou som tiez prestala lebo mi unikaju dni ktore prave prezivam,a strachovat sa nad vecami ktore sa mozno nikdy nestanu je zbytocne ubijajuce.moja lekarka mi dala vela rad,napr.zime pre dnesok,nie co bude zajtra.ja mozem teraz povedat ze po pol roku zazivam dni ked som stastna spokojna,viac vyrovnana.myslela som ze to nikdy nezazijem.doktorka mi povedala ze zakyvania stavu mozu prist,preto treba lieky este dlhsiu dobu brat,ale ze uz ked je lepsie,treba si to udrzat.mavam aj horsie dni,aj teraz lebo beriem aj antibiotika lebo som chora,a to tiez trosku na to vplyva.bojujte,ta svina sa da porazit,musime sa zmierit ze to mame a vyliecime sa,lebo ako vsetci vieme je to liecitelne.prajem vam vela uspechov a hlavne nevzdavajte sa ked vam lieky nezaberaju,mate mozno len zlu kombinaciu,alebo nizku davku,tak ako ja.dnes uz tabletky na spanie neberiem a buvam ako babo,lebo mirzaten upravuje aj spanok.takze prajem vela uspechov.nezabudajme na to ze aj zdravi ludia prezivaju niekedy uzkostne stavy,tak ako my.vsetkym prajem pekny vikend..
tolko fantazie pokope!! vazne,davno som nikoho nepocula takto prerozpravkovat svoje problemy. vsetky ti ich verim,ale tvoje prerozpravanie: naladovy opis :)) vyvolal usmev na mojej tvari a taky ten mily pocit...pocit miloty?
no idem na to, konecne, prepacte ze som sa neozyvala ale samozrejme bolo mi uplne najsamsuper..napisem vam aspon nieco z mojej hlavky za poslednych par dni..takze u mna sa nic nezlepsuje naopak zhorsuje ale to vam nepomoze ked to napisem..vidim, ze do klubu pribudli nejaki novi cloviecikovia, mala by som mat radost , ale nemam, no nejaky vycuc mojich poslednych dni..v piatok pred pracou letim na meditaciu/moja prva, roztrasena idem dnu ale po chvilke sa uvolnim, este tomu celkom nechapem ale vsak casom pochopim, som lahko ovplyvnitelna takymito psychotahmi tak hadam pomoze, hned ako som si lahla tetulka z mojej polohy v leze usudila ze nemam ziadnu kamaratku, tak som jej dala za pravdu a haluzila zas nad tym ze mi opat pripomenula to co uz davno viem...cely den bol v pohode, kedze mi povedala ze hlava ma boli z toho..ukludni...aspon na chvilu..dnes som vstala a s pochmurnym pocasim sa priplietla aj pochmurna nalada..cestujem tak za priatelom...dve hodiny v autobuse..ze co budem robit...dam si dva neuroly, cesta dlha...ludia cudzi..zla kombinacia...hlava opreta o sklo, myslienkami stale pri tom ci som vlastne sama alebo nie..a zrazu som dosla na to ze niekedy si iba myslim, ze som sama, moje dve naj kamosky, PePe/to je jej prezyvka a druha je depka, viem, ze do trojky kamaratstvo byva nic moc ale neva, vzdy ked im chcem odporovat, alebo sa s nimi hadat oni ma premozu, z jednej strany jedna z druhej druha... a hups, skoro by som zabudla...mam aj kamaratov, ale to su taky nocny vtaci ako sa hovori..oni iba po veceroch, vecne sa hadaju a vykrikuju si nieco po sebe, casto im nerozumiem, pocujem ich iba ja..ini nie..to by ste neverili ale su ako male deti, vzdy im musim dat nejky cukrik, najprv ho zjem ja a potom po chvilke dojde k nim a su ticho, len viete ako to s detmi chodi, bojim sa ze si navyknu, budu naschval neposluchat aby nieco dostali, ooo a boze ten by sa urazil..este je tu aj moj maly skriatok, taky ako s tych rozpravok, neposlusnik jeden..oplaseny a stale potrebuje aby som si ho vsimala a myslela nanho, ked nanho chvilu zabudnem beha mi po tele a tu ma pichne tu ma postipe, stale nieco...tak takychto ja mam kamaratov, chodia so mnou vsade a pripominaju sa ze su stale so mnou,bohuzial castokrat viac ako ti realni...
milos: aj s dýchaním so to už skúšala.Chodila som na jogu,večer nejedávam ťažké jedlá,kávu pijem ráno-po obede málokedy. Včera sa mi podarilo o pol jednej zaspať, o druhej ma ten môj malý poklad budí,že je smädný. Ani si nevieš predstaviť ako úžasne ráno vyzerám.Vstávam o pol šiestej.Kolega mi hovorí: Dnes si nejaká iná ?! No čo tým myslel ? Mám kruhy pod očami a tuším som sa dnes nečesala.Keď mám takúto noc nechce sa mi ráno ani nahadzovať tapetu(nalíčiť sa).No dosť bolo sťažovania.
Idem ja pekne na nákupy,objednať zákusky a šupsa domov.
Tento víkend nedám pp šancu!!!
Majte sa pekne.V pondelok sa ozvem.ahojte
ffff