Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

neboj sa ani sa netes, vezmi to akoze normalka. ja idem k šiši dnes, som zvedava ci budeme pokracovat v pestovani zavislosti na rudoteli alebo zase nejaka zmena. aj ked pravda je taka, ze mi fakt pomohol.

tish

noooo, mam ca uz lepsie aj lepsie spim, sem tam sa v noci zobudim ale inak sa estelen zabehavam.
ten kos, aby si vedel, automaticky a nenavratne deletuje vsetko vhodene!!! take ma nastavenia :)

barunka

vo štvrtok idem šiši lekárke.Ideme znižovať dávky liekom.No s bohom aj s batohom.Musím sa na tom psychicky pripraviť.Mala by som sa na to tešiť a nie sa toho báť.Väčšinou však, ak sa na niečo teším nedopadne to dobre.

barunka

čááááááu tish,ty žiješ!ako si na tom ?
Že sa pýtam.Určite lepšie,však ?
Vy tu riešite gramatiku!? Ja som jednému zákazníkovi v piatok napísala s ,,pozdrbom´´ namiesto s pozdravom.Volal mi či je to nejaký miestny pozdrav,zasmiali sme sa na tom a ja som sa mu ospravedlnila.No čo už.Jednému telefonujúcemu som namiesto DOPOČUTIA povedala DOPIčUTIA.Stáva sa.

tish

aj ty hadzes zle pocity a myslienky do kosa? :) to ja stale radim babam. je to celkom dobra a funkcna taktika na uzkost, len na nej treba trosku popracovat. no ale co dobre ide lahko...