Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mam stale sa vyvyjajuci a zlepsujuci sa program :)))
malo tam byť: k šiši lekárke
a znižovanie liekoV a ....Píšem ako pako.pardón
neboj sa ani sa netes, vezmi to akoze normalka. ja idem k šiši dnes, som zvedava ci budeme pokracovat v pestovani zavislosti na rudoteli alebo zase nejaka zmena. aj ked pravda je taka, ze mi fakt pomohol.
noooo, mam ca uz lepsie aj lepsie spim, sem tam sa v noci zobudim ale inak sa estelen zabehavam.
ten kos, aby si vedel, automaticky a nenavratne deletuje vsetko vhodene!!! take ma nastavenia :)
vo štvrtok idem šiši lekárke.Ideme znižovať dávky liekom.No s bohom aj s batohom.Musím sa na tom psychicky pripraviť.Mala by som sa na to tešiť a nie sa toho báť.Väčšinou však, ak sa na niečo teším nedopadne to dobre.
čááááááu tish,ty žiješ!ako si na tom ?
Že sa pýtam.Určite lepšie,však ?
Vy tu riešite gramatiku!? Ja som jednému zákazníkovi v piatok napísala s ,,pozdrbom´´ namiesto s pozdravom.Volal mi či je to nejaký miestny pozdrav,zasmiali sme sa na tom a ja som sa mu ospravedlnila.No čo už.Jednému telefonujúcemu som namiesto DOPOČUTIA povedala DOPIčUTIA.Stáva sa.
aj ty hadzes zle pocity a myslienky do kosa? :) to ja stale radim babam. je to celkom dobra a funkcna taktika na uzkost, len na nej treba trosku popracovat. no ale co dobre ide lahko...
neboj, vsetko bude, len to chce cas. aj ja mavam svoje chvilky, ked to proste nejde.
haha ciarku som nedala :)) to schvalne!!!! :D
tak ked uz tak uz nic :)))