Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ahojte buduce mamicky a mozno vas povzbudi moja sestra rodila v juli a v novembri mala 40 a rodila prvy raz.Takze da sa da sa.Potom tu vidim nejake obavne situacie.No ja navrhujem vyberat a mysliet pozitivne, ako ja tuto kombinaciu slov neznasam,ale teraz sa hodi.A ked bolo dlho zle musi uz zacat byt raz aj dobre,vela zalezi na nas kedy si to povieme.Takze lieky papkame ,pomahaju a potom uz len v hlavicke jarne upratovanie nech sme v lete viac fit.Myslim ze niektori su uz aj teraz fit,ved ked si len pozriem dozadu kolki uz sem nechodia a ja verim ze preto lebo im je lepsie.

barunka

tish:na Teba to všetko pekné len čaká.
A vlastne aj ja mám ešte čas!
Budem rodiť v 35-rokoch ako holywoodska hviezda.

barunka

to som už viackrát počula.Viem,že by ma dieťa zamestnalo až-až.Neviem však čo by spôsobili hormonálne zmeny s mojím telom a s pp.Nechcem byť vynervovaná, labilná matka,ktorá nič nezvláda.

tish

vam je hej, vy si uz znizujete davky ja som na vrchole a o znizovani ani reci, ved konecne sa podarila ucinna kombinacia liekov.
barunka mas 28 a rodinu, manzela synceka a ja mam 26 a iba seba...nestrachuj sa dopredu, mozno by ta prave druhe dietatko posunulo dalej.

barunka

Ja viem,že by som mala byť rada,že vôbec dokážem pracovať a starať sa o rodinku.Lenže,lenže.Trvá to už dva roky.Budem mať 28 rokov.Chceli by sme druhé dieťa.No mám strach.Už som si veľa krát povedala,že to chce čas.Dokedy? Podarí sa to ?Malé dieťa vyžaduje mamu celú,neunavenú,plnú síl.Nie s depkami a úzkosťou.
Preto chcem vedieť ako sa mi bude dariť bez liekov.

barunka

Miloš?!!! To som napísala sama sebe!Čítal si vôbec ten môj príspevok? Keď tam je jedna dve chybičky,tak to je OK.Ale mne sa ich podarilo viac.

tish

dakujem :)
barunka, chcela by som byt zavisla na slabsich liekoch ale bohuzial, mne xanax vobec nezaberal...dolezite je, ze tie silnejsie ZABRALI a FUNGUJEM! zavislost sa da vyriesit ked bude cas.

barunka

mojou závislosťou je xanax.Inak tiež beriem seroxat 1x denne. Chce mi ubrať xanax a pridať seroxat.Než si zvyknem to budú galeje.

tish

tak to sa k skupine pakov pridavam aj ja :) aj mne sa obcas zadari a co? lepsie napisat nieco pekne s chybou ako gramaticky spravne kravinu.