Úzkosť

tish

ja uz som sa oducila cudovat :) a velmi dobre viem o jazykovedcoch co tu neriesia problemy ale pravopisne chyby :)))

tish

ahoj steffi, mudro pises a ked nie je nikto nablizku, tuto na zdravi urcite niekto je kto ta aspon virtualne chyti za ruku a objime, nakopne a povzbudi :) viem o com pisem :))

tish

ahoj barunka mala som takmer 3 tyzdne volno a bola som u rodicov ale nemala som pristup na net, preto som sa nemohla ozvat ale som rada ze som tu s vami. musim teraz dobiehat v praci dost vela uz som aj zahranicnu sluzobku absolvovala. syncekovi k narodeninam posielam sladku pusinku!!! vidis aka si sikovna a ako sa niekedy zbytocne vopred strachujeme :)

steffi

barunka tak blahozelam k uspechu:)

inac ano netreba sa lutovat ale niekedy je taka situacia, ze je tazke sa prekonat a je potrebna aj pomoc toho druheho , povzbudenie a tak podobne
pekny dnik :)

barunka

halóóó, je tu už niekto?Aj keď nie.Chcem sa pochváliť,že synovu oslavu jeho 4. narodenín som celkom dobre zvládla.Píšem ,,celkom´´, lebo občas sa dostavili stavy úzkosti alebo akéhosi strachu,pretože to bola predsa len oslava pre 14 ľudí.Ale nakoniec som to rozdýchala.Len sa tým príliš nezaoberať a neľutovať sa (to je to ťažké).
tish-kde si sa stratila?

magdam

To je fakt suprový film, tiež odporúčam! Veronka, neboj nič, určite všetko dobre dopadne! Ja som tiež absolvovala laparoskopiu. Musela som kôli problému s bábätkom. Nič príjemné, ale ani nič hrozné to nie je. A čo viac - máš tu nás a my ti takto virtuálne budeme všetci držať palčeky a spolu s tebou veriť, že všetko dobre dopadne!

veronika

Ahojte Tak a opäť som tu:-)Ako tak čítam vaše príspevky máte čo robiť aby ste boli v pohode. Ja tiež som neni úplne v pohode, ale už mi je o niečo lepšie. Tabletky mi trochu zaberajú, ale ešte to nie je o.k. Tento týždeň som mala len jeden záchvat a to mávam niekedy častejšie. Ale dá sa to vydržať.:-)
Tento mesiac idem na jedno vyšetrenie do nemocnice. Idú mi robiť laparoskopiu. Mám nejake ženské problémy a preto ma poslali na toto vyšetrenie. Dúfam, že výsledky nebudú až také zlé.
Som rada, že som Vás tu našla. Aj vďaka vašej podpore dokážem zo záchvatmi bojovať. Tak sa držte. Mám vás rada:-)))
S pozdravom Veronika

tish

ahojte, zdravim vsetkych a hlavne nove mena a drzim vsetkym palceky, ja sa uz citim lepsie aj spanie sa uz polepsilo ale len vdaka liekom...