Úzkosť

iriska

co krasne poslala damaxy mailom?
aj ja by som nieco potrebovala na povzbudenie. je to mozne,damaxy? poslala by si to aj mne, ak je to vseobecne pouzitelne a uplatnitelne???

magdam

Čau milos m. Tá kniha ti iba vysvetlila, čo to máš za diagnózu, alebo ťa aj nejako usmernila.Ako máš proti tej chorobe bojovať?

magdam

Čaute moje slniečka!Na začiatok veľká vďaka damaxy za krásne maily, ktoré mám oba vytlačené a odseky zvýraznené - to preto, aby som mala pri mojom vytýčenom pláne ku zmene na pozitívnu osobnosť nejaký ťahák! Už som ťa aj nazvala svojim virtuálnym psychológom. Ďakujem, že si, a že nám všetkým tak nezištne pomáhaš... Kočky aj kocúrikovia, ja som tak na sebe vypozorovala, že keď mám zase ten svoj deň D, teda zvýšenú nervozitu a čakám, že to už-už príde, "švacnem" do seba zopár vlašských orechov, čo je pre mňa náhradou vit.B a neverili by ste, ako mi to pomáha. Skúste.Tiež som si kúpila knihu "Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov", David Servan-Schrieber, no a keď nájdem chvíľu a čosi prečítam, dám vedieť. Ozaj, ako vám pomáha joga, je to citeľné zlepšenie? Reagujte, prosím. A ešte-mám otázku na Alternatívu,či liek,ako ludiomil,je vhodný užívať aj v tehotenstve. Vieš 2 lekárky-2 názory.A čo tak náhrada Marpolu???

Jarka77

to som rada :-) idem este sa nieco poucit budem cakat na mail zajtra ti urcite napisem som dlho v praci ale na mail si najdem cas ozaj poslem ti este cez mail druhu adresu e-mailovu