Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

magdam

Oravienka,tak už si aj ty v našom klube.Máš šťastie,že si nás našla,tu nájdeš psychickú podporu a možno aj návod pre nastolenie určitej harmónie v tvojom živote.Vieš,tá tvoja diagnóza je určitá odozva tvojho doterajšieho spôsobu života.Neviem,ale určite dosť hektického.Je vztýčeným prstom,ktorý ti naznačuje - ALE UŽ DOSŤ!!! Takže spomaľ, žiaden stres.Určite potrebuješ lieky na utlmenie,ja som brala neurol,ale len na noc,keďže som nemohla spať.Potom mi predpísala homeop.liek arsenicum album a ten bol tiež do určitej doby účinný-dokonca neskôr aj bez neurolu.Ja ti doporučím,aby si fakt vypla,lebo ak nie,stav sa ti ešte zhorší a prejde do chron.stavu depresie-ako mne.A tomi ver, že nie je o čo stáť.Inak asi máš na mysli knihu,ktorú som opisovala ja-Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov-David Servan-Schreiber.Je fakt dobrá,aj keď som ju ešte len začala čítať,doslova ju hltám.Je tam veľa poučného.Mám aj knihu Sila pozitívneho myslenia,ale autora si nepamätám.Tá mi pomáhala,keď som bola na začiatku-tak,ako teraz ty.Želám veľa úsilia v zdolávaní svojich problémov!!!

damaxy

oravienka najlepsie je zacat v tvojom stave ako si zacala antidepresiva,chodit pekne na kontroly najst si psychologa a to v com zijes zmenit.Zmena sa da zacat pomaly a to porozmyslat co ma doviedlo do toho stavu.Vzdy je nejaka pricina,tu treba najst a pomaly odstranit.Znamena to mnohokrat ze to co si myslime ze nejde zmenit veru zmenit musime,ze ludia nie su nepriatelia,len nevieme s nimi vychadzat tak aby nam to neublizovalo.Zmenit druhych bez ich chuti nedokazeme tak je lepsie zmenit nase postoje k nim.Vsetko v zivote mozeme zacat odznova ak s tym v com zijeme si nevieme poradit alebo nechceme.Nauc sa tesit zo vsetkeho rob si pravidelne radost a nauc sa oddychovat a postarat o seba.Naozaj je toho este omnoho viac a literatura ktoru tu nasi priatelia doporucuju pomaha.Treba len pomaly citat a rozmyslat pri tom.A hlavne chciet sa uzdravit a nikdy viac nezabludit.

damaxy

iriska je to takto niektore veci sa tazko napisu do fora,takze si zamailujeme s dievcatami a je to potom ako rozhovor.Ved ak chces napis.Niekomu staci sa zdoverit a je problem o polovicu mensi.Mnohokrat si ani neuvedomime ze dostat zo seba von je polovica uspechu.Ale problem je v tom ze ked poviem o aky problem ide a ze chodim s nim k psychiatrovi,ti zdravi zacnu pozerat velmi odmerane.Cize ja vidim najhorsie na uzkosti a panickej poruche to ze okrem utrpenia ktore je niekedy neznesitelne sa musi tato choroba aj dobre skryt.Ti co aspon nejakym odvarom nepresli bohuzial len viac ublizia.

oravienka

tak mi prosim ta porad, co mam robit a ci nemas odskusanu nejaku "kuru" citam tu aj o nejakej dobrej knihe, vdaka ktorej ste na tomto fore pochopili, co vam vlastne je, nevies o aku knihu sa jedna a o jej autora?

oravienka

Sama neviem co mi vlastne je.Ked pridem do prace,zacne mi byt tak strasne zle,obleje ma pot,busi mi srdce,nohy sa mi trasu,na oci nevidim,pocit na zvracanie,pocit nerovnovahy,proste stav na zblaznenie.To iste sa mi robi napr.v kostole,v obchode,alebo naopak,ked som sama doma.Pritom mam hrozne stuhnutu krcnu chrbticu.Neviem, co so sebou.Prosim poradte,co mi moze byt?Po vsemoznych vysetreniach som sa ocitla na psychiatrii,beriem antidepresiva,ale nic mi nepomaha.Dala som sa aj na homeopatika,vsetko zbytocne.Kto mi pomoze?

damaxy

dnes som si kupila aj knihu pre radost tak sa tesim ze mozno aj v nej najdem nieco inspirujuce a zo zivota akurat to niekto dobry pre nas napisalaby sme si to hotove dali len pred seba a citali

damaxy

iriska kedze ty chodis ku nam na uzkost viacmenej vsetko co sme popisali to z toho sa urobi taka kocka a ta sa posiela ako kocka cukru na osladenie zivota.Pre niekoho to je obycajne pre niekoho povzbudzujuce.Myslim ze kazdy kto napise dostane tu kocku odo mna situ na seba.