Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

ďakujem všetkým za rady.S tým mojim spánkom je to tak, že ja zaspím ako poleno ešte keď mám jednu nohu v lufte,ale potom sa budím a budím a potím a tie nemožné nočné mory ma totálne vyčerpajú.

damaxy

ahpjte barunka ja som mala tiez problem so spankom ale aj toto preslo.Ja som sa doslova nervacila ze nemozem zaspat.takze som si zvykla dat magne pred spanim a mlieko a nejako sa upokojit a lahnut.Druha vecked som nemohla spat jednoducho som vstala isla na telku pripadne som nieco ozehlila alebo si citala dala som si caj a podme dalsi pokus.Len si to netreba fixovat ze musim spat lebo nemusis telo si vie svoje vypytat.Ako inka pise je dobra aj unava ale velka unava sa u mna rovna tazko zaspat.Takze to plavanie a prechadzky odporucam

inka

ahoj barunka,bohuzial po prekonani pp a uzkosti mam aj ja problem so spankom.uzivam aj aj homeopatika,ale je to liecba zdlhava a nie kazdemu sadne.ale jeden prostriedok na spanie poznam.poradila mi ho jedna pani co k nej chodim na reiky a je velmi ucinny a pritom cisto prirodny,vola sa MedeaTin,je to prirodny melatonin a mozes ho kupit aj pod inym nazvom zalezi na vyrobcovi.tento stal 290,-sk a je tam 40 tabliet.mne sa osvedcili aj dlhe prechadzky pred vecerom alebo plavanie ale to zase viem ze nie kazdy ma na to cas,takze ufam ze nieco ti padne a pomoze.

barunka

ahojte osôbky.Dnes je piatok, zvíkendieva sa.Huruáááá!Tento víkend nebudem myslieť na pp.Môjmu synovi vystrojím krásnu narodeninovú oslavu.V utorok mal 4. roky.Nebudem myslieť na seba.Budem len jednoducho veselá hostiteľka.S prípravami mi pomôže manžel,vysávanie a výzdoba ho neminie.
Veľmi ma teší robiť radosť druhým,nedostavuje sa vtedy úzkosť ani depky.Som teraz vlastne celkom v pohode, len to spanie!!!!!!!!!
Magda písala o homeopatikách-arsenicum album ? čo je to zač? je to dosť zvláštny názov. Okrem medovkového čaju, poznáte niečo dobré na spanie ( nie lieky,mám z nich zničený žalúdok).

magdam

Ahojky, duše moje utrápené. Cítim s vami, hoci dúfam, že z toho najhoršieho som už vonku. To sa dá iba pomocou tabliet, ničím iným. A stojí za to žiť, na svete je aj oveľa horších diagnóz. Na tú našu sa neumiera, akurát mučivo trpí.
Ešte - alternatíva, čo je prosím s tebou? Čakám, že mi odpovieš... Prosím.

ethel

Milos-M ahojky...Delffy-máš pravdu,žijeme len raz,preto si to netreba znepríjemňovať.Treba sa naučiť vychutnávať si každý deň na tomto svete.Tý čo zomierajú by nám o tom vedeli najviac povedať.

delffy

ďakujem, nikdy sa mi neotočil chrbtom a stojí to veľa našich síl, ešteže nemáme deti....nebolo by to vhodné teraz....sme obaja vyčerpaní po týchto stavoch, lebo kto to zažil, vie o čom hovorím....neprespaté noci, celý deň nič nezjesť a nepiť, iba sa klepať ....bolo to ťažké, ale oplatí sa bojovať, lebo život je veľmi krásny a musíme si ho užívať a nie sa trápiť a upadať depkami...niekedy ani mne nepomáhajú takéto reči, lebo je to veľmi ťažké

delffy

ahojte, ja som prešla a prechádzam takým istým obdobím ako aj vy...začala som s depresiou pred 2 rokmi a nemôžem sa jej zbaviť. Je to niečo hrozné a nikdy by som neverila, že také niečo existuje. Striedajú sa mi nálady a čo je najhoršie nikto ma nechápe. Moja polovička absolvovala sedenia u psychológa so mnou a neverili by ste ako to pomohlo. Vie ako sa má ku mne správať a ako mi pomôcť v určitých situáciách. Viacerí to nechápu, lebo tým neprešli, hlavne rodičia. Teraz mám zase tie svoje depresívne stavy a vtedy mi pomáhajú ludia, chodím medzi ludí a do obchodných domov a samozrejme beriem lieky, ale nikdy to neprekusnem sama a práve preto tu mám najlepšieho človeka na svete - moju polovičku....neprajem tie stavy nikomu, ale vtdy sa treba zakusnúť a bojovať a isť ďalej a prekonávať sa.....tie polienka, ktoré nám niekto hadže pod nohy, treba prekročiť a fungovať normálne. Viem, že sa mi to hovorí, ale nič iné nám nezostáva....inak z nás budú trosky a to nestojí za to....verte mi, prežívam také chvíle často....majte sa krásne vaša čitateľka misa