Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dámy a páni.na dnes sa pomaly lúčim,čakajú ma bežné rodičovské povinnosti.Zase som toho v robote veľa neurobila.No čo už.Veď to na mňa počká.Zatiaľ ma netlačia termíny.
ahoj ornela, tato tema uz vela ludom pomohla a dennodenne pomaha. a ozaj je to jedna z mala slusnych tem :))
Bitte schoen
Milos, ak je to lubovnik bodkovany, tak po prehnani cez latinu je to - Hypericum perforatum, co po germansky znamena Johanniskraut.
vitaj ornela.až na tie naše panické stavy,úzkosti a občasné depky sme fakt normálny.
Barunke, mam 33 rokov a rodinu nemam, trafila si klinec po hlavicke! Mam to ozaj lahsie, pretoze ked prehram, tak len sam, co mi zjednodusuje stav a preto neprehram :-) A kde beriem E, nuz napriek vsetkemu som optimista a realista. Nech sa mi stane cokolvek, nepytam sa preco prave ja, len malo, skoro nic, toho beriem osobne. Raz to tak je a hotovo!
samko:to som teda netušila,že obsahuje mentol.Sťažovala som sa lekárke na mykanie zo sna,ale práve ona mi doporučila medovku.No,možno na tom niečo bude.Tak skúsime Lubovník.
Pre Barunku a Miloša, medovka obsahuje pp. mentol, ten pôsobí dráždivo na žlčník, ten spôsobuje nafukovanie a môže sa prejaviť tak, že sa stŕhaš zo sna so strachom, búši ti srdce, potíš sa a máš strach, niekedy aj zo smrti.
ahojte všetci!
Natrafila som len tak náhodou na túto vašu debatu a musím povedať, že sa mi veľmi páči Váš spôsob komunikácie. Ste zábavní, inteligentní ľudia a pritom ľudia čo nevedia nič o našich problémoch si myslia, že kto užíva AD a lieky na ukľudnenie alebo spanie sú nejakí hlúpi magori. Ako radi by sme boli bez liekov. No nie? A fajn je aj to, že tu debatíte chalani a baby spolu, lebo je to obohacujúce pre obe strany. Niekedy keď čítam nejakú diskusiu "normálnych" ľudí, je jedno u čom, zvrtne sa to často na vzájomné osočovanie a urážanie...Vaša debata je super na úrovni!!! Teší ma ako jeden druhého povzbudzujete. Ste fanj partia a som rada, že som na Vás natrafila!!
dobre teda.Začnem ja niečo zo sebou robiť.Tak ste ma navnadili,že by som sa naradšej teraz rozbehla.Aby ma to do tej štvrtej než skončím neprešlo!:)
toto:kruci,kde berieš tu energiu a silu!!!Cez počítač z teba srší.
Koľko máš rokov?Máš rodinu? (pýtam sa zámerne) Zdá sa mi,že tí slobodní panikári to majú jednoduchšie.