Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tiez pripominam /je tu upozornenie na lubovnik/, ze aj grepy obsahuju latky, ktore znizuju vstrebavanie latok - co je vyhoda napr. ked sme v toxickom prostredi, ale grepovou stavou by sa nemali zapijat ziadne lieky. Je mozne znizenie ich ucinku.
via-dufam ze ti je uz lepsie. hlavne nebud vtedy sama.nemozem ti viac vysvetlit-ale urcite ti to niekto vysvetli...
ahojte vsetci,dnes pisem s takym malym srdieckom,mala som po 3 mesiacoch zase panicky zachvat,tak som smutnutcka a sklesnuta.hned som si dala xanax,tak sa mi ulavilo.vidim ze ste sa rozpisali,a je nas zase viac.viete nejaky dobry rychly typ na uvolnenie?mne totiz na relax neostava vela casu,a zase som dost napäta..Milos M-kde zijes v rakusku?ja vo viedni.tiez neviem ako sa povie lubovnik po nemecky ale pokusim sa zistit ak potrebujes..inak zdravim vsetkych-spolubojovnikov..
ahoj veronika, ja chodim na brusny tanec a uz aj ucim :)
Čaute To s tým športom ste dobre vymysleli. Veď ako sa hovorí v zdravom tele zdravý duch :-)
Ja som minu.rok chodila na brušné tance ale z finanč.dôvodov som prestala chodiť. Ale niektoré základné prvky so pamätám. Tak sa vrhnem do toho-ja totiž veľmi rada tancujem:-)
Zdravím Miloša, Barunku a všetkých tých ktorí tu píše. Zatial sa majte.:-)
tak vidim že sa to tu zase rozprudilo a som velmi rada,lebo chalani sem doniesli uplne ine myšlienky.ten šport ma velmi zaujima,ja som pred tym velmi vela športovala ale potom som sa neako bala aj ked lekar mi povedal,že šport je velmi vhodný na tieto diagnozy.tak som začala velmi opatrne,najprv len prechadzky,potom plavanie pridala som časom kalanetiku a chcela by som sa už zase vratiť do posilovne ako pred tym .ale tak ako tu už myslim barunka spominala,treba so všetkým opatrne,ked som sa zo začiatku zadýchala tak som sa bala že mi zase začne neaký zachvat pp alebo čo .pripadala som si ako dieta co sa zase spoznava.teraz už v pohode znova bicyklujem a vraciam sa do telocvične.a s čajikmi mam len dobre skusenosti,pijem hlavne medovku a na noc upokojujucu zmes,na zaciatku bol moj oblubený zo šupiek červených jablčok je to prirodne antidepresivum,takže doporučujem,každemu kto ma problemy s uzkostou alebo stresom.a so spankomje to už hrosie.ja som unavena skoro celý deň a zaspim celkom v pohode ale budim sa nad ranom a som niekedy cela dolamana.ale čo je to proti zachvatom paniky.takže v podstate som rada ako to je momentalne.
Ludia, docital som sa, ze lubovnik moze oslabovat ucinky niektorych liekov, ako napr. na zriedenie krvi alebo srdcovu cinnost, tak pozor na kombinovanie!
ako to vola alti, v nasej kaviarnicke, mame uz resty :) papapa
tak sa majte,ja už vážne odchádzam.fakt.
zajtra na káve,OK?
barunka, praca nema nohy, neuje (aj ked by obcas mohla aspon do inej galaxie :) prajem ti krasny zvysok dna:)