Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

už dávnejšie tu nejaké baby spomínali,že cvičia aerobik a behávajú.Neviem si predstaviť,že by som posilovala alebo niečo podobné.Mám s tým totiž také skúsenosti,že na drudý deň som úplne roztrasená,unavená,vyčerpaná.Aj keď ja to s tým športovaním veľmi nepreháňam.Zbožňujem korčulovanie,ale jednoducho nevládzem.Niekedy sa prekonám, ale na druhý deň si to poroadne odptrpím.Už sa mi raz stalo,že som nevládala ísť ani do práce.

toto

Uzkost ma sprevadzala od dectva, teraz (33 r.) je to lepsie. Co mi pomohlo, nebral som lieky, ani som s tym nebol u lekara. Ked som mal paniku, dychal som, pekne z hlboka a pravidelne. Potom som si uvedomil, ze fyziologicky sa to prejavuje vylievanim "vedier" adrenalinu do mojich zil, ked som toto vedel, nemal som sa coho bat. Tak som sa vystavoval takym situaciam coraz castejsie, vdaka tomu sa strach otupil, ved ked som to zvladol vcera, zvladam aj dnes. Dalej som zistoval, co je za tym, v mojom pripade snaha byt dokonaly a urobit veci okamzite. Hodil som to za hlavu a bolo mi este lepsie. Niezeby som bol teraz uplny salamista, ale "zily mi netrha" uz skoro nic a na vsetko mam dost casu. V poslednej dobe sa citim ozaj dobre vdaka posilovaniu, s fyzickou silou rastie aj sebavedomie, co je podla mna vyborna protivaha uzkosti alebo malej dusicky, ako tento stav mozno oznacit tiez.

toto

Uzkost ma sprevadzala od dectva, teraz (33 r.) je to lepsie. Co mi pomohlo, nebral som lieky, ani som s tym nebol u lekara. Ked som mal paniku, dychal som, pekne z hlboka a pravidelne. Potom som si uvedomil, ze fyziologicky sa to prejavuje vylievanim "vedier" adrenalinu do mojich zil, ked som toto vedel, nemal som sa coho bat. Tak som sa vystavoval takym situaciam coraz castejsie, vdaka tomu sa strach otupil, ved ked som to zvladol vcera, zvladam aj dnes. Dalej som zistoval, co je za tym, v mojom pripade snaha byt dokonaly a urobit veci okamzite. Hodil som to za hlavu a bolo mi este lepsie. Niezeby som bol teraz uplny salamista, ale "zily mi netrha" uz skoro nic a na vsetko mam dost casu. V poslednej dobe sa citim ozaj dobre vdaka posilovaniu, s fyzickou silou rastie aj sebavedomie, co je podla mna vyborna protivaha uzkosti alebo malej dusicky, ako tento stav mozno oznacit tiez.

tish

barunka mam rada svetlo sviecok a dobre sa mi pri tom zaspava. neviem ci som si to nahovorila alebo je to fakt. :) ja si vecer varim bylinkove cajiky na spanie ale neuvolni ma to tak aby som zaspala len tak...to by bolo keby to tak bolo...

barunka

samko má tak trochu pravdu.Tiež mi ho v nemocnici varili.Medovkový alebo lubovníkový čaj.Doma si ho dávam,keď pociťujem nervozitu a napätie.Vtedy radšej vynechám kávu a dám si čaj.Pôsobí ukľudňujúco. Miloš vyskúšaj.

barunka

ako na teba vplýva soľná lampa? Mne včera nepomohol ani medovkový čaj, ani kniha (tá vždy zaberá 100%ne ).Teraz hrám Sudoku-elektronickú neviem či to poznáš.Je to logická hra o číslach.Tá má síce niekedy uspí,ale aj tak sa v noci budím.Zajtra ráno idem k šiši lekárke a niečo si vypýtam.Už sa konečnepotrebujem vyspať.

samko

Na úzkosť pi čaj z Ľubovníka bodkovaného, obsahuje látku tankvilizér, čo obsahuje aj tbl. Rudotel a odstraňuje stavy strachu, úzkosti a paniky.

barunka

už som späť,kávu som už vypila.Studenú ako vždy.Ako sa dnes máme ? Tiež ste spinkali tak mizerne ako ja ?

inka

dobre rano vsetkym,novym aj stalym.
milos je prima ze beries vsetko tak s nadhladom a spoznal si co potrebujes a tak dobrymi radami pomahas.
specialne zdravim nasu miksinku!teba som nevidela nepocula sto rokov,teda vlastne minuly rok,tak vsetko dobre v novom roku a ozvi sa na mail .Ako bolo?kde si teraz?a ako pokracujes ,no mas co pisat,vidis kolko mas toho zameskane.
takze krasny den prajem vsetkym!