Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj ja uz som tu s kavou
barunka,
ja sa pridám, ale s čajom
dobré ráno.Dá si so mnou niekto kávu?
Zvracanie je aj v jóge.Nemáš sa čoho báť,lebo sa ti nemôže nič stať.
Miloš máš pravdu. Smiech lieči a je dobré keď sa z chuti zasmejeme :-)))
Ako tak čítam tak si tu v poslednej dobe stálym návštevníkom tohoto fóra.
Som rada, že sa snažíš z toho dostať aj si to dokázal:-)
Ešte jednu otázku mám na teba. Mám jeden problém, ktorého sa nemôžem zbaviť. Ten problém sa volá strach z vracania. Ako malá som nemala taký veľký strach (keď mi bolo zle) ale niečo som musela nepríjemné prežiť, keď mám z toho taký veľký strach. Keď mi niekedy býva zle od žalúdka tak sa začnem silno triasť a neprestanem pokiaľ mi nebude lepšie.
Neviem prečo mám taký veľký strach, ale nedokážem sa prestať báť . Môže to súvisieť aj s mojou minulosťou fakt neviem.
Budem rada, ak mi poradíš. Môže to byť úzkosť??? Nika
Čaute;-)
Tak ako sa máte? Niekto nedokáže zaspať bez liekov, že milá Tish? Ja zo spánkom problém nemám.Chodím o 08.00h na absol.prax a len tak tak ráno vstanem.
Tento týždeň som užívala lieky čípky Indometacin a chcelo sa mi po nich spať.Tak som ich vysadila, lebo som sa po nich necítila dobre.
Pre Miloša:Áno rada si pozriem komédie a ten film som ešte nevidela. Takže dík, niekedy si ho pozriem.:-))Díky ti aj za mail, som rada že si mi odpísal.
Pre Magdam:Díky za povzbudenie.Ja na laparoskopiu pôjdem prvý krát ale aspoňže ma uspia.
Ináč ste vážne suprovýí:-)Ďakujem všetkým za podporu...všetci ťaháme za jeden povraz :-)
Držím palce, aby ste boli vytrvalí a trpezliví. Veď čo iné nám zostáva???
ahoj ludkovia....znova sa hlasim len tak na skok....mam sa na ....posielam vam vsetkym pusinky....dufate ze ste na tom lepsie ako ja....
no uz som sa parkrart zobudila v noci...ale hned zase zaspim, takze pohoda.
no hlavne,že potom spíš. Ja rozmýšľam,že začnem tie moje sny zapisovať. To by bol scénár, pre horory ako stvorený.
rudotel na ukludnenie a hypnogen.