Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

toto

Milos, to s tou odmenou je super.
Ako vydrzat? To ma hlbsie korene. Zistil som, ze nato, aby clovek pri niecom zotrval, musi vediet preco tu vec robim, chcem. Jeho vyber MUSI vychadzat z neho sameho, ziadne ovplyvnovanie okolim! A ked uz mam take nieco, idem si svojou cestou, pricom nepozeram na vrchol, lebo ten je daleko a vysoko, co odradi kazdeho. Pozeram si len pod nohy. Obcas sa zastavim, poobzeram sa, oddychnem si to je v poriadku, a potom idem dalej, pekne krok po kroku a naraz len jednu vec. On zivot ma totiz hluche miesta, ktore mozu trvat aj dlho, ale ako som uz napisal vyhra len ten, kto vydrzi najdlhsie. Nemusim pisat, ze aj vydrz sa da trenovat, postupne aj mala k vacsim mnozstva od jednoduchej cinnosti k zlozitejsej. Vsetko raz odznie, ako zle, tak, zial, aj dobre, preto treba (a niekedy staci len) vydrzat.Je to ako ked vbehnes na pole, z okraja je to super kontrast, zlta a zelena, no cim ides hlbsie, uz je to len zlta, zlta, sama zlta. :-)
To treba vydrzat, zatat zuby a ist dalej, bez toho to v zivote nejde, a prides na druhy koniec pola, kde mas nove podnety a javi sa to zaujimavejsie. Prava podstata zivot totiz je, to som cital, ze je nudny a ludia su obycajni. Vsetko to trblietave dookola je marna snaha zmenit podstatu zitia. Toto posledne nema byt navod na depku, ale mne toto poznanie ulahcilo zaobchadzanie so stavmi prazdnoty.

toto

Milos, no vidis, aky si dobry. Kedze som tiez mal problemy plnit ulohy, mojim vernym spolocnikom sa stal diar, tam si napisem co mam urobit, ked je to sport, tak aj ten. A co spravim odskrtnem, co nie, prepisem na dalsi den. A tak skrtam a prepisujem. Ale hlavne si nestaviam barieru tym, ze by som sa odsudzoval za to, ze sakra, dnes som nesportoval. Lahsie sa mi potom po pauze ide cvicit. Milos, pritom Ty nezacinas so sportom od nuly, ale pokracujem, ved co-to uz mas za sebou, jasne?! nie ciel, ale cesta je dolezita. Napr. nikdy nebudem vediet anglinu ako rodeny Anglan (ciel) hlavne je, ze sa ju ucim, idem za tym (cesta). Nobody is perfect!!

toto

Barunka, rozhodne mas pravdu, ze za tym je adrenalin. Adrenalin v krvi u mna viedol k naucenemu, ze pocity budu zle. Prehodil som vyhybku a podmieneny reflex som zmenil, lebo to je jedine, co sa v pripade podmienenych reflexov da urobit, vymenit jeden za druhy, vykorenit ho nemozno. A tak aj ked som spociatku musel (a obcas stale musim) pri cviceni prekonat neprijemny naval adrenalinu, opakovaniami som sa priviedol k tomu, ze po nom nenasledovala panika ale uvolnenie. Pri sporte sa vzdy vylucia hormony stastia endorfiny.

tish

k takym sportom ja nemam vztah a ani ma nebavia, mna bavi, ked na sebe mozem vidiet pokrok, zlepsenie a tam sa mam stale co ucit aj ked to budem tancovat 3 zivoty a to ma zenie dopredu a tak velmi bavi.inak si nemysli ze je to az taky med lizat :)))) chodim spotena akoby som behala maraton :)))

barunka

nie je to práve ten adrenalín,ktorí nám spôsobuje tie naše stavy ? Uvoľniť sa pri tanci je jedna vec,ale iné športy kde cítim ako mi tlčie srdce až v hrdle,po tých mi je všelijako.Vy ste fakt v pohode?Nevšimli ste,že by vám bolo horšie po záťaži?

toto

Presne tak ludia, ved v zdravom tele zdravy duch. Volte take sporty a tolko, aby vas to hned nepolozilo na lopatky. Aj ked nevidim nijaky problem v tom, ked sme zozaciatku unaveni, telo si zvykne, po mesiaci dvoch ste v poho. Ano chce to vydrz ale prave to je cesta k vitazstvu, lebo vyhra ten, tko vydrzi najdlhsie. A dolezitejsie ako jednorazovy vykon je pravidelnost. Pricom, Milos M, nevidim ziaden problem v tom, ak to raz prezeniete, aby ste sa k tomu aj po tyzdni dvoch nevratili zas. Nic sa nedeje, pohoda! To ja som si raz dal privela klikov a mal som hadam dva tyzdne taku svalovicu, ze som nevedel ani ruky pritlacit na volant :-)

tish

barunka mne velmi pomaha brusny tanec, odkedy samu venujem intenzivne citim sa ovela viac aj po fyzickej aj psychickej stranke a dokonale sa tam uvolnim a vypnem od kazdodenneho zivota. zlepsila sa mi kondicia, postava, zvysilo sebavedomie a dodava mi to strasne vela pozitivnej energie. aj ked boli dni ze som nevladala, aj tak som tam isla, nie je to az tak fyzicky narocne ako posilovna alebo aerobic.