Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

lencok,vsetci co tu prispievame, berieme alebo sme brali antidepresiva. u mna to vie len par ludi, ktorym doverujem, ako sama pises, ludia to zvycajne nechapu. skus nieco na ukludnenie ale take co mozes kombinovat s liekmi co beries. mne tuto baby odporucili MagneB6, je to magezium a B6 vitamin (pyridoxin), ked som v strese tak ho beriem. a aj moja psychiatricka mi to schvalila.

lencok

este by som sa vas chcela opytat, co mam robit ked vystupujem pred verejnostou, studujem na VS, ja sa bojim uz neviem kolko dni dopredu. A ked tam cakam a uz mam ist, nemozem dychat, bucha mi srdce, je mi na odpadnutie,tresu sa mi ruky, nohy no hruza...ubera mi to vela sil, sakra, nemate na to nejaky recept, keby nestracam silu takymito vecami, tak sa mi lahsie zo vsetkym vyrovnava...A este jedna otazocka. Myslite ze ma budu ludia mat radi aj ked beriem AD? Viete niektori to nevedia pochopit. Neviem ci sa mam s tym zdoverit nejakej kamaratke, po dlhej dobe som to povedala priatelovi, zobral to celkom v poho. Ale co s ostatnymi...nevedia...od svojich 17 som si prezila toho dost, by ste ani neverili(ako telenovela)...a mna to vsetko polozilo...a od 19 som s tym musela zacat nieco robit. A teraz rozmyslam ci o tom mlcat alebo sa s tym podelit smerom von. To je tazka dilema pre mna. Mylsim ze mate vela skusenosti, a pre mna je kazdy nazor cenny. Dakujem a dufam ze nevadi ze vam skacem do vasich zabehanych rozhovorov, ja som tu nasla nejaku tu oporu.

tish

ahoooj inka, ja by som brala aj kazdy den :)) o pol hod musim padat z prace, mam aj stres ale vies, taky pozitívny :)

inka

ahoj tischka,si pripravena na večer?hned by som šla s tebou.hned by som šla na taky ples kde budu take krasne baby vystupovať.no hadam aj nam urobia neaky program na tom našom.ale aspon sa vymalujem aj ja ,no mozno trochu uberiem na tych flitroch ale inak mna to tiez bavi priležitostne.

inka

Barunka v žiadnom pripade si nehovor ,že si slaboch.Slaboch by taketo stavy určite nezvladol čomusime my zvladať.aj mne bolovelmineprijemne ked ma chytil zachvat inde ako doma,teda nie že by mi to doma bolo prijemne,ale vtedy som sa vzdy utiahla na vecka a tam som si pekne predychavala pomaly a pozvolne,s vlaznou vodousom si omyvla lakte a tvar.ale najlepsie je vybehnut von na čerstvy vzduch,to je pravda,ale co ked si zavreta v robote a neda sa to?a šport nie je na vine,len podvedomie ze ti ubližil.Samozrejme všetko s mirou ale to co si pisala ze si cvicila,tak to ti ubližiť nemohlo.len nase myslenie,že nam všetko škodi,to musime presvedčiť o opaku.

tish

barunka, nie si slaboch, naopak si silna zena, pozri co vsetko naraz zvladas. sem tam ti to pokazi choroba. ked som este mavala zachvaly uzkosti, stale som mala pri sebe lieky a ked som citila, ze sa ide nieco dat, tak som si dala aby som to potlacila na zaciatku. ale zase neviem ako to prebieha u teba.

zlata

barunka postav sa na spicky zatvor oci zatlac si ich rukami nadychni sa v duchu napocitaj do 20 a vydychni.prejde to drz sa.

barunka

už som v pohode.ale pripadám si ako slaboch.Tieto stavy ma vždy tak vyľakajú,že nevydržím a beriem xanax.Keby som bola doma,tak bojujem,ale keďže som v práci,tak mi je nepríjemné,keď ľudia prehnane reagujú a chcú volať sanitku.Hoci som im niekoľkokrát vysvetlovala,že potrebujem len min. 20 minút kľud a svoje lieky.už je všetko OK.vďaka

samko

Barunka, preboha, to nerob dýchať do sáčku a to isté vdychovať do tela. Tam by musela byť dokázaná hyperventilácia a to aj v krvi. Podobný spôsob používajú pri sebaukájaní úchylní ľudia, ktorí sa pritom urobia, avšak mnohí sú nájdení mŕtvi, lebo si nestihli dať dole igelit z hlavy! Samozrejme, že sa ti pohoršilo. Ty potrebuješ prírodu, kľud a nie stres!