Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

viliam

ahojte ja mam ocd asi pol roka je to skoro to iste ako pp stale som si to nechcel pripustit.ale uz sa to nedalo vydrzat stale ta depka a tie debilne myslienky.lekara som vyhladal asi pred tyzdnom tak ze beriem sertivu a teraz aj helex.mam 44 dve dospele deti a nechcem si pripustit ze ma ta pliaga dostane.dost mi pomaha ked si tu citam ako sa na vzajom povzbudzujete.chodim aj do fitka to je celkom dobry relax.ty si lencok este mlada zivot mas pred sebou.moja segra to mala tiez a dostala sa z toho.dnes ked ju vidim aka je plna elanu nikdy by som to do nej nepovedal a to uz je asi 10 r.co je z toho vonku. tak ze nadej tu je.ta pliga sa da porazit.drzim tebe aj ostatnym palce.

lencok

Ahojte,
mam 23 rokov a kvoli OCD trpim depkami a uzkostou. Pred 4 rokmi som dostala Zoloft, potom som ho vysadila a stale sa mi to vracia. Som mlada, mam priatela...a este k tomu som odvtedy stratila chut na sex...neviete mi poradit nieco co menej posobi na sex. V poslednej dobe rozmyslam ci mam bojovat, ci sa da OCD zbavit...velmi chcem zit...a niekedy mam pocit ze mi v tom brani 1000 veci, t.j moje myslenie. Od malicka mam popaleninu na nohe zo zehlicky...asi 10*4 cm, je ju malo vidno...ale ja hlupa mam kvoli nej blby pocit..aj to ma nici...jednoducho to moje blbe myslenie, prilis sa vsetkym zaoberam, da sa to lieci?Dufam ze Vas tymto neotravujem, ale kde sa mam obratit, Lenka

barunka

no to by sme sa kukli kto spraví viac brušákov?!!
Ja mám dobrú výdrž,fakticky.Ale zajtra by som nemohla ani zakašlať.Po svalovici netúžim.Takže pomaly a zľahka.A neprovokuj!

toto

Naco by si sa trestal! Zas az tak vazne to brat netreba. Ak nebudes na seba dobry ty, kto iny by potom mal byt? Ja by som sa snazil primat k cviceniu inak. Pricom na toto rozhodnutie by som si pokojne vzal tolko casu, kolko by bolo treba. Povedzem by som si predstavil, ako dobre sa potom budem citit, a sup, uz lezim na benchi alebo mam obute tenisky... :-)

barunka

ešte si môžem dať čokoládu ???
robím si srandu.
ale milujem čokoládu s veľkými lieskovými orieškami alebo karamelovú...mňamky.

barunka

zacvič si aj ty Miloš!Budem na Teba myslieť ako sa potíš.A na seba budem pyšná,že som zvládla viac brušákov ako ty.Treba sa donútiť začať.A dnes je ten DEŇ!

toto

Milos, ked to nedodrzis, tak svet sa urcite nezruti, jednoducho to prepises na druhy den a ked to uz budes takto dlho prenasat, tak to hod cez palubu, kedze to neplnis a nic sa nedeje, zjavne to nie je dolezite, a preto si to nezasluhuje pozornost. Inak ja ked nieco splnim, tak to skrtam vodorovne a ked to nevyslo, tak to zrusim krizikom. A pis co chces, ja tam aj teraz zvyknem pisat vsakovake banality, no a. A ked si to niekto precita? Ake pochopi/nepochopil, co ma co lozit do cudzich veci, no nie?! :-)