Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

ľudkovia moji,ja som to asi pohnojila.Nemala som začať so znižovaním liekov a s cvičením naraz.Som hotová.Fučím do sáčku,točí sa mi hlava... ale teraz pokaziť si piatok odpadávaním? Neviem na čo sa mám rýchlo sústrediť,aby som sa nekontrolovala.óóóch,najradšej by som utiekla z tohto tela.klud,dýcham pomaly,ale ako zastaviť nohy,aby sa neriasli?????

toto

Milos, neviem teda ako Ty, ale ja dnes behat pojdem! Beh mam rad, to sa nemusim vobec silit ako pri posilovani, aha preto sa to vola posilovanie, lebo sa musis silit, ze ako mi svitlo. :-)

tish

joj barunka, ja sa tak rada malujem a pri tomto sa ziada uplne vyrazne, umele mihalnice a trblietky, no som vo svojom zivle!!! netreba rozmyslat a sledovat sa, vobec nad tym znizovanim a vysadzovanim liekom nepremyslaj, rozmyslaj radsej nad novymi cvikmi :)

lencok

Dakujem za rady. Co najksor vyhladam psychologa. Len najprv musim pockat kym mi zaberie ten Zoloft, lebo som taka na nic, nechuti mi jest, busi mi srdce, mam pocit na zvracanie. Potom ked budem ok dam asi aj ja na sport, napr.byciklovanie pomaha nie? A taktiez chcem cvicit jogu, tu som uz zacala, len teraz sa mi zhorsil stav tak chcem zacat makat na sebe az potom. Ja len dufam ze raz budem moct zit aj bez AD.Pekny den Vam vsetkym.

len-malá-rada

..poznáte knihy od Louise L. Hay
...velmi mi to pomohlo ...
Ked vidíš napr. ako ti umrie dieťa to je dôvod na úzkosť a na to aby ste nemali chuť žiť....ale aj to sa dá prekonať a pozrieť sa znova ako svieti slnko...
pozerám sa inak na život...a viem že človek môže začať žiť úplne inak a kedy začne je len na ňom...ja som toto všetko zvládla..viem že treba čakať to pekné..
a Vám držím úprimne palce..pa

barunka

Takže ty dnes budeš žiariť ako hviezda.Super závidím ti.
Ráno som si dala len polku xanaxu a už sa sledujem.Není všetko tak ako má byť.Zviera mi hrdlo,musím to predýchať,ozvem sa neskôr.

toto

Nazdar ludia, Milosa tu este nevidim, tak to vcera s cvicenim asi prehnal a teraz nemoze vstat z postele :-) Super, ze ste cvicili, podla mna je to velmi dobra cesta. Ja som sa od soboty vratil tiez k fyzickej aktivite, mal som nejake zazivacie tazkosti. A bolo ze to sakra tazke, az do posledneho zdvihnutia cinky som musel zatinat zuby. Ale odcvicil som a dnes sa do toho nazenie zas, hoci oddychovat treba, to je rovnako dolezite ako trening, neznamena to ale, ze zlenivieme!