Úzkosť

tish

inka mame kurzy aj vecer, aj cez weekendy, da sa aj nahradit, je vela moznosti, takze len nech namotava :))) no ja padaaaaam, ozvem sa z domu ale asi az zajtra :) papapa

inka

no tischka a mozno nie jednu,uvidime.ja somjej ulazovala sem tam tie fotky a jej s ato tiez velmi pacilo.a je v blave,nikohotam nepozna tak mozno by jej to pomohlo aj v tom.no len uvidime akobude s tym rozvrhom,

inka

lencok,AD su lieky ako kazde ine,ale mas pravdu ,u nas to ludia niekedy nechapu,niektori s aaj pri tebe tvariaze ano ale potom si myslia svoje.ja som sa zdoverila tiez len malo ludom a vacsinou taky co podobne niecoprezili,aj ked ja AD neuzivam,chodim k psychologovi aj k psychiatricke.treba sa niekde vyrozpravat,to viem ze je zaklad,pretozxe mam nesmiernu ulavu vzdy po sedeniach.ale treba si vybrat niekoho komu veris a opatrne.mozes tak ublizit sebe ked uvidis ich reakciu,ja som si tak ublizila nazaciatku a uz by som to nechcela zazit aj ked na druhej strane s a mi otvorili oci a moj obraz o najlepsej kamaratke sa mi v sekundu zmazal.a ako s a hovori vsetko zle je na nieco dobre,tak aj tato zla pliaga pp ma naucila kopec dobrych veci.

tish

chi dohodis nam klientku? :D je to super pocit, ked ti tlieskaju :)a strasne to dviha sebavedomie, beriem fotak tak skusim pofotit ak bude cas

tish

treba sa aj vyrozpravat a zdoverit, no vyber si na to cloveka, ktoremu doverujes alebo psychologa. a ak ta ma niekto rad, nemoze mu predsa zalezat na tom ci beries nejake lieky alebo nie....

inka

a ten je prospesny lebo je taky radostny.a potom ten pocit!ked mas po vystupeni a ludia tlieskaju,čo,ten je super.tam potom pridaj aj moj!a ked budes mat fotky zase tak neake posli.uz som aj moju dceru namaškrtila.uvidi jaky bude mat rozvrhv letnom semestri a potom sa ta popytam.