Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja sa najviac bojim buducnosti...raz chcem mat rodinu atd...lenze teraz si pripadam ako uplny neschopak, ktoreho vsetko roztrasie.
a odkedy mavas problemy?
aj v mojom.ty to nemas kde riesit ale ja neviem ani ako.
kebyze ho poznam, rada sa podelim:-), ak raz na to pridem...budem utekat za vsetkymi ktori maju podobne problemy a budem sa im snazit pomoct. Inak uz o tom dlho rozmyslam, ak nad tymto vyhram...zalozim nejaku skupinku, kde budem pomahat ludom s takymito problemami, teraz mam pocit ze ja sama to nemam kde riesit, v mojom meste je to o nicom.
lencok musim sa usmiat-zas uplny suhlas-len u mna riadna sinusoida- bud uplne up alebo total down a stale dookola.pozna niekto riesenie?
no jo, ja mam pocit ze moj zivot je od tej doby, ako nejaka sinusoida...raz dole, raz hore...pad-vyhra...som zvedava dokedy to takto pojde
pekný večer všetkým prajem.Teším sa že konečne mam pojazdný PC a môžem si počítat vaše príspevky.Pribudli aj noví priatelia.
lencok-tak by som to napisala momentalne aj ja-presne ako ty :-)
jasne....ja som sa len tak pytala, aby som to dobre pochopila. Lenze toto nie su moje zaciatky, mne sa to stalo prvy krat pred 4 rokmi...potom bolo dobre, narastli mi kridla a ja som vysadila lieky, lenze stale sa mi to vracia...musim nieco zo sebou robit.
pokr. Inak tak Vam dakujem za toto forum, pomaha mi. Pre Veroniku: my sme si vekovo pribuzne, to som netusila.
Inak ja mam o 3 dni skusku a este som sa neucila, lebo som hlupa...ked som si cez leto svojvolne znizila davky lieky, ze staci 4 krat za den a prave pred nedavnom sa mi to odrazilo. Vobec sa neviem sustredit na ucenie, vzdy ked zacnem brat lieky castejsie, najprv mam vedlajsie ucinky. No hadam na tu skusku pojdem, lebo cas na mna tlaci.
Pekny vecer prajem a drzim vsetkym palceky.