Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

mishka, a co robis prave v tomto obdobi preto aby ti bolo lepsie, skus si napisat na papier co vsetko pozitivne by si mohla pre seba urobit, a zacni s tym, potom si to mozes odskrtavat

brunuska

ja viem misha..aj ja som tu spravne- aj ked si mnohi myslia ze nie.. ze sem nepatrim :-) misha ja mam 26. a kamaratime sa od 15 takze tak.a ty?

lencok

dakujem misicka a ja ti zasa posielam pohodicku do dusicky:-)
a soni..no vies len ja mam dve skusky za sebou, takto mi to vyslo kvoli tomu, ze na mna prisla prave v tomto obdobi ta uzkost, cize dnes sa musim ucit na jednu, a zajtra si musim zopakovat vsetko na druhu. Takze mam z toho pekny misung

misha

brunuska, tak tá sa tiež pridala, preto som v tejto miestnosti...a tiež ťažká depresia...Koľko máš rokov?...

misha

Soni, ja to riešim...teda snažím sa...ale robím asi málo....nie asi, ale určite...ale anorexia nie je len o štíhlosti- ja som tým začala riešiť teraz aj problémy:(...ja by som tú postavu možno už prijala...je to nadlho....

brunuska

misha-bohuzial to jej musis povedat ty- je to mrcha-sama neodide !!! vlastne bude na teba striehnut cely zivot a budu uz dve- prida sa k nej aj uzkost

sonca

leni- 70 nie je vela, to mas 35 dnes a 35 zajtra,
misi a preco to neriesis??
milos uz si sa mi pochvalil aku temu si zalozil??

brunuska

ako chces misha-prepac-snazila som sa ti len pomoct-ale komu niet rady tomu niet pomoci.nie nepoznam ta ale doverne sa kamaratim s tvojou dovernou kamoskou-ppp.