Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mishka, a co robis prave v tomto obdobi preto aby ti bolo lepsie, skus si napisat na papier co vsetko pozitivne by si mohla pre seba urobit, a zacni s tym, potom si to mozes odskrtavat
ja viem misha..aj ja som tu spravne- aj ked si mnohi myslia ze nie.. ze sem nepatrim :-) misha ja mam 26. a kamaratime sa od 15 takze tak.a ty?
leninko, aspoň ty:-(
dakujem misicka a ja ti zasa posielam pohodicku do dusicky:-)
a soni..no vies len ja mam dve skusky za sebou, takto mi to vyslo kvoli tomu, ze na mna prisla prave v tomto obdobi ta uzkost, cize dnes sa musim ucit na jednu, a zajtra si musim zopakovat vsetko na druhu. Takze mam z toho pekny misung
brunuska, tak tá sa tiež pridala, preto som v tejto miestnosti...a tiež ťažká depresia...Koľko máš rokov?...
Soni, ja to riešim...teda snažím sa...ale robím asi málo....nie asi, ale určite...ale anorexia nie je len o štíhlosti- ja som tým začala riešiť teraz aj problémy:(...ja by som tú postavu možno už prijala...je to nadlho....
misha-bohuzial to jej musis povedat ty- je to mrcha-sama neodide !!! vlastne bude na teba striehnut cely zivot a budu uz dve- prida sa k nej aj uzkost
leni- 70 nie je vela, to mas 35 dnes a 35 zajtra,
misi a preco to neriesis??
milos uz si sa mi pochvalil aku temu si zalozil??
burnuska, tak jej povedz, že sa s ňou kamarátiť už nechcem, nech ide preč..Nestojím o takú "kamarátku"...
ako chces misha-prepac-snazila som sa ti len pomoct-ale komu niet rady tomu niet pomoci.nie nepoznam ta ale doverne sa kamaratim s tvojou dovernou kamoskou-ppp.