Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ach maishicka, preco vidis vsetko tak cierne, urcite ta rodicia lubia...ak mas pocit ze si ich sklamala nikdy nie je neskoro, aky chces mat zivot?
nebudte na nu zli, ja osobne si pamatam, ze som mala tiez take pocity ze nemam pre koho a mozno miska ma take depresivne pocity, ze si mysli, ze fakt nema a tym, ze ju budete podpichovat jej nepomozete..
misi- urcite to nie je tak ako to vidis ty..studujes??
Soni, áno, je im to jedno. Vo všetkom som ich sklamala, teraz mi všetko vyčítajú..a vieš čo? Ja sa vlastne teraz nemám ani pre koho vyliečiť, lebo nikoho nemám...a pre seba to robiť nebudem, lebo som zničila niečo, čo je v živote veľmi dôležité...a mám pocit, že to už nenapravím, a bez toho žiť nechcem:(
misicka- je to tazke, nekaz si naladku, nie kazdy ma silu zvladnut vsetko sam, nic si z toho nerob, nemas niekoho kto by ti pomohol??co rodicia, je im to jedno??
Už som vyskúšala všetko- psychológ, psychiater, liečenie...ale proste chyba je vo mne....
Brunuska, neviem, čo napísať...všetko čo napíšem, bude zlé....
vyliecila? nikdy sa nevyliecis!!! postav sa pred zrkadlo stoj tam cele hodiny a zacni sa milovat taka aka si...!!! pozri sa na seba nie s hnusom ale s laskou aj na svoje srdiecko a dusicku!!! musis sa milovat taka aka si !!! nic ine ti nepomoze!!!a musis sa tak na seba pozerat stale-prestat o sebe pochybovat!!!
Tak teraz neviem prečo tu plačem, ale asi preto, že som spala 2h a telo je unavené....:-(((
Prepáč:( Ja sa z toho naozaj neviem dostať...nechcem sa už trápiť tým jedlom:( Ako si sa vyliečila?
Pekne ranko dievcatka moje a zdravim aj tie muzske polovicky..Teraz som vstala ked ja tak rada spim..Vecer si uvarim bylinkovy cajik a potom spim ako babo,ale to nesmiem mat ziedne vaznejsie problemy lebo ked zacnem rozmyslat tak koniec so spankom..Dnes je naozaj pekne aj to slniecko nam svieti...Chcela som vam zazelat pekny vikend lebo utekam na letisko a vraciam sa v nedelu.Nuz peniazky treba zarabat..Lubkam vas vsetkych a uzite si vikend a myslite len na pekne veci..pa