Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

no co uz s vami ked nechcete pomoct, zasa to ostava na mne, ach jaj...u vas svieti slniecko? sa mate, tu zatial nie

brunuska

misha prepac-ale ja viem o com to je... to ze si si priznala ze mas problem je fajn-este s tym skus cosi urobit.a ppp nikdy nie je iba tvoja vina.

misha

lencok, ja to určite nezoberiem:-)) Snáď nechceš, aby Ťa kvôli mne vyhodili, takže mňa sa ani nepýtaj:)..Ja som teraz strááášne lenivá....

lencok

zoberiete aj mna? a este jedna otazka, nemal by niekto zaujem ucit sa za mna? uz len 70 starn mi chyba, kto to zoberie:-)mne sa akosi nechce

misha

Soni, ja zeleninu jedávam...A váha? Mám podváhu...
Brunuska,
ja sa neľutujem! A viem, že PPP je len moja vina, a tiež viem, že dostať sa z nej môžem len vtedy, keď budem naozaj chcieť! Neprišla som si sem pre ľútosť!!!!

brunuska

misha neuraz sa -ale prestan sa lutovat a konecne si priznaj ze mas vazny problem a prestan zbabelo utekat- prestan chciet od inych len lutost- nik ti nepomoze musis si sama-zacni konecne riesit svoju ppp.alebo sa ti snad s nou dobre zije??? dokedy chces takto zit?? ja som tak zila dva roky-takze viem o com pisem- a 6 rokov som uz cista !!! aj tebe sa to podari- ale sa uz spamataj.