Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

misha to je sila- prepac moja ze som ti chcela pomoct ! koli tebe som to tu verejne prezradila..citam tvoje prispevky uz hrozne davno..mas pravdu mala som sa na teba vykaslat-sorry. uz radsej nikomu nebudem chciet pomoct.

misha

Brunuška, nemala si mi vôbec písať, načo si to robila? Aby si mi pokazila náladu a teraz mi vyčítala, že si so mnou strácala čas?..fakt to nepotrebujem počúvať...:(

lencok

mishka uz som ti pisala, ze kazdy musi prejst tym obdobim, kedy prevezme za seba zodpovednost. Aj ja mam vela starosti, ale citim ze ten cas sa blizi, a ked zoberies osud do svojich ruk, budes sa citit velmi silna...mishinka, nie je vzdy vsetko lahke...starosti a prekazky existuju preto, aby sme si potom mohli vazit to pekne..taky je jednoducho zivot. A zodpovednosti sa neboj

misha

Dnes môžem pre seba urobiť to, že si dám na obed sprostú, debilnú zeleninovú polievku, hoci "kamarátka" by bola o hlade:(

misha

lencok, teraz nič:(, pretože.....mám pred sebou jednu veľmi dôležitú prekážku, bojím sa zodpovednosti, a preto sa "bojím" vyliečiť:(