Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
milos aku temu si zalozil?pochval sa:)
misicka-ked zjes vela zeleninky aj to je zdrave..ja teraz ako som zacala brat ad som mala vedlajsie priznaky nechutenstvo a dost som schudla..kolko mas kg ak mozem vediet?
Soninka, rozbitá nie som, naozaj...len nožky mám také akoby unavené:-( Ale ináč v pohodičke...A tie 2h trvajú 4deň:-( Tbl. na spanie užívam ale už dosť dlho, určite aj rok a pol.
misi a ako dlho uz praktizujes takyto 2 hod spanok??to musis byt rozbita:)
Miloš, koľko máš rokov? Čítala som tému, ktorú si založil:)
Ale aspoň je vidieť, že ten problém s jedlom mám:-(...Keby som bola zdravá, tak sa tiež opýtam radšej na rožky a paštiku ako na zeleninku:-) :-(
Miloško, ja som "povinnosti" teda nemala, ale čo som mala robiť, keď som nemohla spinkať?:-( Mám problém so spaním, spávam 2h denne- aj to pomocou tabletky. Keby som si ju nedala, tak nezaspím ani na tie 2h...Takže som vstala, učila sa, písala si cudzí jazyk na PC, pozerala rozprávky:-)...a nudila sa:-(...a uvarila som čajík:-) Vieš čo mi to dalo práce? Musela som napustiť vodu do konvice, a zapnúť gombík:-) Tak som narobená, hihi...No, a u nás všetci ešte spia:-)...spachtoši...
Soninka,
kukuričku? Mňááááám:-))
sak taku jaku lubis:)
misulik ja pracujem u takeho co sa nehovori:) ale robim len do 13 a sedim za pc, takze pohoda
no jasan, ja zoberem pastekove rozky a hura na kupko, varenu kukuricu a tak..
ajoj, soninka:) Kde pracuješ, že musíš byť v práci aj cez víkend?:-(