Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jeee ajoj misulka:)jasan, ze mozes..my na teba cakame..prepacte ze mi to trocha trva..som v praci tak sa musim niekedy tvarit ze pracujem..milos-tak to som rada ze sa mas dobre
Miloš, keďže ja som už od 4h hore, tak povinnosti už mám hotové:-) Aj ty?:)Práve vykuklo slniečko:)...
Ahoj, Miloško:-) Ja k tej vode idem s Tebou rada:-)) Trochu brondu mi nezaškodí:-)
aspon ze nemas teploty...poobede mas free, tak sa daj dokopy:-)...ja uz vazne padam(myslim ucit sa:-))
Ajojte:-) Môžem sa k vám pridať?
aoj leni, vies ako mi je??no mojenko teplotky uz nemam ale mam soplisko jak hrom a uz celkom v pohode..ahoj milos..ako vikendujes??inak ano lenus som v robotke..ale iba do 13..to je chvilka...
ahoj milosko, ako sa mas? ja sa chystam ucit, a namiesto toho som stale za pc, hrozne so mnou
a kdeze si mi zmizla soni?:-)...tak ja sa idem uckat, la enapis mi ako sa citis...dufam ze je ason o trosinku lepsie, a hadam nie si v robote
soni ako ti je???
ahoooj, leni...prijemne ucenie...takze tu ostanem sama:(