Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
kvoli anorexii?misi kvoli sebe...
mala si super zivot, ked si robila atletiku urcite si nebola tlsta..aj tvoji rodicia by sa mali uvedomit..si jedinacik??priatela nemas??nemala si? mozes mi naznacit kde presne byvas??kamaratky nemas??
presne tak Milosko!! ale myslim ze tu stracame len cas-ja verim ze miska pochopis ze ti nechceme ublizit ale pomoct !!!
lencok, keby som každý deň doma nepočúvala, že som ich sklamala, tak by ma to samú ani nenapadlo...:-(
Soni,
ja teraz lietam v anorexii, ale ono je to vlastne jedno....
brunuska,
a hej, chcem zomrieť...a keby to bolo možné, tak hneď teraz...
ale ano lutujes sa!!! vykasli sa na vsetkych!!no a?sklamala si ich-to je ich problem-oni sa s tym vyrovnaju! ty sa z toho dostan- a zacni si vazit sama seba!kolkokrat ta oni sklamali??? oni to nechapu a nikdy nepochopia!!!
Soni, áno, je to tak...Matka mi stále hovorí, že by mala chodiť kanálami, že sa za mňa hanbí, že som ju sklamala....a vieš prečo? Lebo už sa mnou nemôžu doma chváliť..robila som závodne atletiku za Slovensko, v škole stále vyznamenaná, robila som disco tance...a teraz? Je po všetkom! Úplne po všetkom! Kvôli anorexii som musela prerušiť štúdium, potom som zas pokračovala, dorobila som si 4r, ale som taká neschopná, že mi museli odložiť maturitu....A to som bola prijatá už na 4 VŠ...takže teraz som to všetko snáď vysvetlila...Najradšej by som tu nebola...Ja teraz už len prežívam zo dňa na deň...Hlavne mi nepíšte, že sa ľutujem, len som to chcela vysvetliť...
sonca ale tu silu musi vydolovat zo seba !!! zivot je dar-nik nema pravo tento dar dobrovolne znicit-kazdy zivot ma svoj dovod na tomto svete- aj ked niekto musi vela vytrpiet-vsetko ma svoj dovod !!!
ale mozno ma aj brunus pravdu, len ona to vidi trochu inak. resp. ma viac sil ako miska ..
nie sonca mi nie sme na nu zli !!! prave naopak- ale sorry lutovat ju nebudem-tak sa z toho nikdy nedostane- ked si bola na lieceni ako sa k tebe spravali dr??? tak ista ako mi k tebe teraz!!! zivot v lutosti je sice krasny ale znici ta!!! prestan sa lutovat a prestan to vyzadovat od druhych!!! vies ako konci takyto zivot??to chces??? krasny mlady clovek???
a tiez chapem tvoje pocity, pretoze ako sonka povedala aj ja som mala vela krat taky pocit, ze nikto nechape mna a moje problemy...jednoducho niekedy je to sakra tazke preniest sa cez problemy, ale co ine cloveku zostava...ked to teraz citas misi, usmej sa....ja to uvidim:-)a budem rada ak sa usmejes
misi- ja som mala kamosky v pezinku s bulimiou...je to choroba ako kazda ina..choroba hlavky..a je to urcite z niecoho..mozno si nestretla v zivote tych pravych ludi ktori by ta mali radi taku aka si..aj ked 100kg..mam aj tlste kamosky a su v pohode..a co je na tom..