Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

klarinka my sa jej len snazime pomoct, kazdy inym sposobom, co povazuje za vhodne, ja si mylsim ze aj osobne som jej nic zle nenapisala

lencok

soni, tak to sa ti ani necudujem, ze si musis davat neurol, lebo este aj ta choroba ta vycerpava, do toho tie vedl.ucinky aj ked uz mensie, to by som si aj dala....ked sa vyzdravies bude urcite lepsie, mas aj oslabenu imunitu, to je aj tym ze clovek sa vycerpa do depky a tak

klarinka

ahojte.citala som si vasu diskusiu a myslim ze to nebolo od vas pekne.vsetci tu viete aka je uzkost depresia tazka a len tak do nej cloveka dostat je nepekne.ked si precitate zaciatok prisla sem s dobrou naladou a konci smrtou.je to smutne

sonca

ale ja aj tak chapem ze nie kazdy ma tolko sil zvladnut to sam..mozno niekomu pomoze niekto ini, a mozno niekomu zas lieky...

sonca

co leni..ako??snazim sa znizovat davky neurolu ale teraz ked som chora nic moc..nedari sa mi ..boli ma hlava ked si nedam..take napatie..

lencok

miska zdvihni konecne hlavu hore, a zacni na sebe pracovat! ked sa z toho vyhrabes, potom im povies ako ti ublizili, ale za teba nikto tvoj zivot neprezije! Len ty sama to mas vo svojich rukach, a vsetci ti chcu dobre, buedem ta podporovat, tak skus uz niekedy napisat aj nieco v tom zmysle idem do toho, kaslem na sebalutost, na to co som stratila, teraz sa divam dopredu na to co mozem dat....ty si v depresii...preto by si mala zacat uzivat AD, aby ti trosku otvorili ocka