Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

veronika

Pre Mishu:Niečo som si čítala, čo si tu písala. Vieš bulímia je choroba, kde musíš bojovať sama so sebou.Ak sa chceš z toho dostať tak snaž sa s tým bojovať. Ľutovanie ti nepomôže. Ja som prešla tiež všeličím a tiež som mala chuť zomrieť. Ale vďaka mojím priateľom a Bohu som to zvládla.
Ak chceš sa z toho dostaneš,ale je dobré ak budeš mať pri sebe dobrého kamoša alebo niekoho komu môžeš dôverovať a je ti ochotný pomôcť. Nevzdávaj sa, tak ako ani ja sa nevzdávam.
S mojou PP mám problém sa zamestnať. Som totiž pomalšia a nezvládam stres.situácie. Som nezamestnaná ale z úradu práce ma poslali na absolven.prax. Teraz budem marodovať kôli ženským problémom. Bolí ma to po operácií ale prejde to. Tak sa prosíííím nevzdávaj!!!

veronika

Ahojte Po dlhšej chvíli sa znovu ozývam. Včera som prišla z nemocnice. Ešte som trochu viac oslabená, ale vládzem ešte písať.
V utorok mi robili laparoskopiu a zistili mi, že mám cystu na vaječníku. Doktor mi ju odstránil a v piatok ma pustil domov. Nebolo to nič príjemné. Keď ma uspávali tak som mala strach a modlila sa, aby to všetko dobre dopadlo. Našťastie som sa zobudila, keď bolo po všetkom. Hneď po prebudení som začala šťukať (po anestézií)ale pichli mi injekciu a prestalo to.Mala som aj vývod, aby mi krv tiekla do fľaštičky-strašne ma to bolelo, ale dali mi infúziu a potom už bolo lepšie.
Mala som v nemoc.izbe dobré spolubývajúce :-)jedna druhú sme sa povzbudzovali.
Som rada, že to mám už za sebou. Ešte ma čaká odstránenie štichov a to pôjdem mojej gynekologičke.
Zdravým Miloša, Lenčok, Damaxy,Sonču a všetkých ktrorí ma poznajú(z písania).

lencok

ozi iriska..ty si mi pisala ze mam na tu jazvu skusit biolampu, spominala si ze si mala nejaku staru jazvu na cele...ako dlho si si to nasvecovala? ja to mam 10 rokov....skusim

iska

takze,viete,ze uzkost je najhorsia,hlavne ked mete stale pocit,ze sa nieco stane,ze nieco robite zle,ze vas kazdy pozoruje,no hrozne.Clovek sa s tym musi vyrovnat sam,tu nepomoze nic,ani ziadne lieky,z tych vam bude este horsie,pride na vas este vacsia uzkost.Najlepsie je relaxovat,íst na prechadzku atd...