Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj brunuska,zatial nič moc...ozvem sa poobede, teraz sa už naozaj musim chystať na prax....bleeee
papa, poobede
mijka ahoj- ako sa mas? co zavraty? cvicis?
vies kolko nas tu je sisi??? :-) ja som tiez od narodenia a cely zivot sa to len "zlepsuje" a vobec sa za to nehanbim!!! ani ty sa nemas za co! dnes chodi k psychosovi kazdy druhy clovek moja- len o tom nehovoria tak otvorene ako my.
Zdravim vas vsetkych!
díky Veve, určite vieš sama aké je to dobré ked máš depku, a máš niekoho kto ta podporí, pekným slovom a tak...
aj ked nemám kamarátov, ale teraz už dúfam, že budem mať aspon takto, prostedníctvom fora, a je to dobré.
viem, že nie som sama...už viem, že nie som jediný čo má takéto či podobné problémy.
ano, chcem sa z toho dostať, a chcem mať znova normálny život.
Viete, možno je to blbosť, ale ja sa za to aj hanbím, aké mám problémy...že chodím k šiši, hanbím sa to povedať známim....lebo tí čo sú zdravý, niektorý majú milnú predstavu o nás slabších a mám pocit že si myslia že som blázon, psychoš atd. proste sa cítim menejcenná, a preto o tom nerada hovorím.
už musím ozaj vstávať...awooojttteeee!!!
ahojte, už som znova tu...ešte asi spinkáte, bo sa chystáte do práce a tak...aj ja o chvílu musim vstávať idem na prax...joooj, či sa mi nechce...ale, sú to len 4 hod. nejak to vydržím, aj s tými závratmi,musím.
zajtra pôjdem k šiši doktorke, možno mi niečo poradí aj ona alebo zmení lieky.
včera sme sa pomerili s priateľom, viem, že ma veľmi lúbi, a bojí sa o mna a je mu ťažko tak isto ako mne lebo nemôžme byť spolu, až v júli...ale vydržať musíme...a o to to bude potom krajšie.
Prajem Vám pekný den, dakujem že Vás mám!!!
Čaute Čítala som si vaše príspevky a niektoré ma tu oslovili.
Pre Mijku: Veru nemáš to ľahké, ale ešte tu existuje nádej. Máš priateľa, nás a hlavne seba. Tá krčná chrbtica a bolesť hlavy môže určite byť zo psychiky. Vieš ale strach a úzkosť robia veľké škody a to sa objavia aj v našom tele. Tie negat.pocity čo si zažila v zahraničí aj to môže byť príčinou tvojej zlej psychiky. Aj ja chodím na absol.prax a mám problém si nájsť prácu. Ale nevzdávam to!!! Tiež mi nevedeli zistiť doktori čo mi je až po dvoch rokoch keď som navštívila moju psyhiatr.mi povedala že mám panickú poruchu úzkosti. Dala mi lieky ktoré mi moc nepomohli a tak mi ich musela zmeniť. Teraz beriem Seroxat a už mi je po nich lepšie. Užívam ich už pol roka. Tak sa nevzdávaj a bojuj. verím že to bude dobre:-)Ozvi sa potom.
Pre Miloša: Lieky vysadzuj radšej pomaly a nikam sa neunáhli. Poraď sa radšej zo psychiatrom a ten ti poradí.
Lenčok veľmi si ma povzbudila čo si napísala. Si zlatá osôbka:-)
Zajtra idem za mojou psychiatričkou a uvidím čo mi povie. Už sa cítim oveľa lepšie. Som rada, že Vás mám:-)
Ved tak to ma byt.Tak to je najlepsie.
Milosko mne lekarka predpisala asentru a k tomu xanax.No ten som v tom najtazsom case nebrala a vzala som si az ked som nebrala AD.Aj to po dlhom uvazovani.Bala som sa velmi ze sa naucim na benzodiazepiny mozno mi mohlo byt lepsie mozno horsie a tak kedze mam v v zasobe tak som v jednej tazkej situacii siahla po polke a predstav si uzkost ma presla fakt mi bolo na vracanie,zle a to mi pomohlo.A este som si vzala polku ked som isla trhat zub 8 som sa bala velmi a pomohlo.Iste su to len take barlicky ale vedia pomoct.Dobru skusenost mam s magneziom a pocas mojej paniky s depresiou som ho mala velmi malo a pri strese je velka spotreba tak som ho musela doplnat.Takze magne mam po ruke a niekedy po tazsom dni si ho zvyknem dat aj na noc ako uspavadlo.
prídem damaxy určite, teraz si idem zaskypovať s priateľom, dúfam, že sa pomeríme...
zajtra Vás tu zas navštívim(pootravujem)..ece raz dakujem, že ste...papa
Kazdy mame horsie obdobia,ale zatial vieme s nimi nalozit tak je dobre.Milosko vies co si zazil a vies ako to vypada a na take bezne nepokoje treba mat aspon nejake magne po ruke,mne to pomaha a ked ma nieco vytoci co sa mi stane asi raz dva krat tak si dam pol toho maleho xanaxu.Takze ked treba pomahajme si ako vieme a ako nam to vyhovuje.Drzim ti palce.
Mijka dobre je ze si nas nasla,tu si prid pre rady z vlastnych skusenosti,iste ta podporime aj poradime a ty nam povies ako ti je.V tomto stave je to dolezite,vyrozpravat sa vyplakat,proste dostat tu uzkost a tu nepohodu zo seba.Naozaj ta chapeme,nezlahcujeme a drzime ti palce.Uvidis o par mesiacov ako sa budes na to pozerast.A tie soky co si prezila sa mozno prejavili aj teraz ale nase telo je k nam velmi dobre a ked mu pomozeme zasa nam bude dobre sluzit.Takze pekne si zabojuj svoje,lebo my tu na tejto teme sme nauceni vitazit.Takze papkaj lieky a prid na kus reci to je tiez sucast terapie.