Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

povedat Nie ja naozaj velmi tazke, to je aj moj problem. Ja sa kazdemu snazim vyhoviet a potom na to doplacam. Ale robim pokroky.
Milosko ty nas dufam budes informovat ako ti to pojde v najblizsej dobe:-).
Zatial sa s Vami lucim, idem do skoly, mam cvicenia skoro cely den.

inka

milos,velmi silne rozhodnutia a velmi spravne rozhodnutia.naučiť sa hovoriť NIE je velmi ťažke ale pritom velmi doležite!ja sa to učim od vtedy ako som ochorela.vzdy som sa toho velmi bala,lebo som si myslela že niekoho urazim a nemyslela som na to akosa citim ja.teraz mam z toho tiež dobry pocit,ale nikto nehovori že je to lahke.

lohrien

Ahojte vospolok, uz asi polroka bojujem sama so sebou, citim sa dost podobne ako mijka, len ja nemavam zavrate, ale uplne mi stiahne hrdlo, a srdce citim az v nose, a tlaci ma hlava, semtam su dni, ked mi ide hlavu rozhodit, lebo neustale mi pracuje mozog, a stale rozmysla o negativnych veciach, bojujem s tym, ale nepomaha to..... najviac ma stve to, ze mam noveho priatela asi 2mesiace - najskor to bolo super, citila som sa stastne, teraz ma napadaju zasa zle myslienky - ci ho lubim, ci mu neublizim, ked som s nim tak je to super, ale ked som doma alebo v praci, tak ma zasa napadne, ci to nie je iba pretvarka???? ako sa mam tohoto zbavit, pripadam si ako pokrytec, ale zaroven viem, ze on je to jedine co ma tesi :o(

lencok

vsetkym krasne dobre ranko.
Mijka, ja som si aj myslela ci si nahodou neni Bubu, myslela som na teba...chcela som vediet ako dopadlo CT a ako sa mas, len som ta tu uz dlhsie nevidela. Inak mame podobny pribeh, moj priatel bol tiez velmi dlho v zahranici, potom som tam bola aj ja...joooj rozpravanie na dlho,aj tomu vdacim za rozvinutie mojej depresie...napisala by som ti aj mailik.
Milosko Tebe veeeelmi drzim palce s vysadzovanim AD, dufam ze si sa poradil aj so svojim psychiatrom. Pomalinky pomaly chod na to:-)zvladnes to!
Veve ty mi daj vediet ako sa ti bude darit s hladanim pracicky:-)
Vsetkym drzim palceky, som rada ze bojujeme spolu, je to uzasne, vsetkym dakujem a som velmi rada ze tato tema existuje, pomohol mi tu nejeden mily cloviecik, posielam vam pusinky:-)

brunuska

ked mi ludia prinesu vela dobra, stastia a lasky a zrazu sa v ich zivote cosi zmeni,pokazi..neodhodim ich, nevykaslem sa na nich- ked viem,ze potrebuju moju pomoc. Som tu pre nich, nezbavujem sa ludi,ktorich milujem a na ktorich mi zalezi- to je prilis jednoduche. Jeden den,ci jeden rok to je jedno- dolezite je to co je v srdci-aj ked to na nas posobi negativne,treba sa zamysliet ci mi ten clovek za to stoji alebo nie. samozrejme su ludia pre ktorich je to tak lahke,jednoduche..menit ludi vo svojom zivote,vo svojom srdci ako ponosky-jednoducho ked sa zaspinia tak ich vymenim.???

brunuska

Kazdy clovek nas aspon raz zasiahne negativne,ublizi-chtiac ci nechtiac- myslim,ze nie je spravne ho hned zavrhnut,zbavit sa ho, "vyhodit". to je prilis jednoduche a slaboske riesenie!!! Sila cloveka spociva v odpustani a milovani cloveka takeho aky je a nie prerabani ho na to co chceme! Obklopujme sa pozitivnymi ludmi, ale aj ti pozitivni ludia nemaju niekedy svoj den,zasiahnu ich problemi a my ich preto odhodime- lebo sa nam zda ze su pre nas negativni????

inka

mijka,myslim že si už trošku rozobrala svoj pribeh a to že sa ti za rok nakopilo kopec stresov a uzkosti sa prejavilo teraz takymto sposobom.nahromadena uzkosť si našla miesto na tvojich pleciach .kazdy sa trochu hanbime ked ideme k psychiatrovi,žijeme v takej krajine kde predsa to nie je take bezne,ja zijem v malom meste a tiež mi nebolo dva krat prijemne ked som tam isla prve razy,ale ked som tam neskor stretla znamych ludi,startila som komplexy a jediny moj ciel bol aby bolo mne dobre.stale som si opakovala musim urobit všetko aby mi bolo dobre!nerozpravam o tom všetkym na počkanie,svojich priatelov som si vyberala a ti čo su dobri priatelia sami na mne videli ze s anieco deje a vytiahli to zo mna.porozpravaj s stvojou lekarkou a uvidiš že sa to pohne zase o velky krok do predu.spytaj sa na ostatne moznosti liecby určite ti poradi.držim palce!

inka

dobre ranko všetkym!
mne na začiatku diagnostikovali uzkost a pp.neskor mi napisal neurolog podozrenie na tetaniu.internista mi povedal že totetania rozhodne nie je,tak som sa tiež snažila zistiť čo mi vlastne je.ale dozvedela som sa že je to vlastne jedno pri tychto diagnozach,lebo suvelmi podobne a lišia s amožno len tym že pri tetanii zvykne byť akutny nedostatok calcia a magnezia v tele a pri vyšetreni hlavy to tiež zistia,čo pri uzkosti nič take nie je.objavuju sa silne krče končatin,trpnutie hlavy a až odpadnutie.ale na rozdiel od pp a uzkosti s apo takychto zachvatoch citite ako keby vam nič nebolo .pri pp je to stav trvaly a bojite sa kazdeho dalsieho zachvatu.mate v sebe tu uzkost stale.velmi často sa stava že mate kombinaciu obidvoch diagnoz,preto sa aj velmi ťažko diagnostikuje.ale dobry neurolog si myslim vie zvladnut aj taketo diagnozy.