Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte:-), Veve nejaku pracicku si urcite najdes, niekedy to trochu trva, ale urcite najdes.
Ahoj Brunuska, no ty si na tejto teme dlhoooo nebola. Ako sa mas, ako sa ti dari...nech je stale lepsie a lepsie...
Vsetkym Vam prajem,aby ste nasli svoje stastie,hlavne pohodicka-nech vas sprevadza kazdy den.
A co tak ozivit tuto temu trosku? Tak piste, piste, piste ako sa mate, ako zijete, ako bojujete ak sa nahodou objavi PP, ale ja dufam ze sa objavuje co najmenej!
Inak vcera bol nadherny den, svietilo slniecko, ani jeden oblacik nebol na oblohe. Bola som vo Vratnej, naaaadhera, nase krasne hory:-). Aj dnes uz zacina svietit, jaaaaaaaj ako sa tesim:-)
Mňa zaujíma, aký rozdiel je medzi PP a Hyperventilačnou tetániou? Príznaky sú takmer rovnaké, ale zásadný rozdiel zrejme nejaký bude. Vďaka.
Aj tu zelam vsetkym krasne dobre ranko a prijemny vikendik. Kam ste sa podeli ludia??? ci ste vsetci nakopali uzkost do prdele a ste stastny? tak to potom ano! :-)
zITTKA HOTOVO ,SICE NESKORO SOM SI VSIMLA ODKAZ ALE DALA SOM DO PORIADKU
Ahoj Lenčok Ešte mi nevolali z toho Kauflandu, ale asi ma nezobrali. Ostatným čo poznám už volali a od pondelka idú na zaučenie.No čo už musííím hľadať ďalej. Možno to nebolo pre mňa.
Tak sa majte krááásne. U nás pršííí.
pozeram ze nam tu nejak chlapci pribudli..no to je fajne, dobre, dobre:)
ajoj bobec, jeee ty si si ma vsimol, aspon niekto:) pekny dnik vam decka...papaaa