Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

nebrala som AD ale beriem lieky na kontrol u tepu a chodim na homeopatiu.na zaciatku som dostala neurol ale brala som ho mozno tyzden aj to polovicnu davku ako mi dal lekar,bala som s anavyku na liekov,tak som hladala ine moznosti.hlavne som vela cajickov pila a vela som chodila na sedeniakde som s aucila sebaovladanie a relax

lohrien

Niekedy mam pocit, ze zabudam,sama na seba,na svoje povahove crty,charakter, bojim sa vsetkeho mozneho, no asi najviac tej podobnosti s mamou...

lohrien

Ty brala nejake lieky?? ja som kludny clovek,vzdy som bola, len teraz mam stavy, ze by som nieco rozbila,nikdy to neurobim, viem, ale mam to v hlave

inka

neboj sa si normalna,len ťa hryzu myšlienky na ktore nevieš odpoved.niečoho s a bojiš a nevieš preco?a ten psycholog ti nevyhovoval ?nechces ho znova navstivit?ja som tam nasla kopec odpovedi a nove myslienky .

inka

už som citila že tonie je len prechodny stav,smutok alebo niečo podobne.už som vedela že musim okamžite zmeniť cely svoj zivot.a od vtedy ho menim.vlastne by som mala byt rada ze ma poctila tato choroba,asi by som sa nikdy nenaucila určite veci.teraz mam pocit spatne že som žila aby som všetkym pritakavala .a tak ako spominal milos musel a som s a naucit hovorit NIE a robit aj nieco pre seba.

lohrien

JA CHCEM BYT STASTNA, ked som s nim, citim sa tak, len obcas ma napadne, preco sa teraz citim stastna, a potom nie??mam pocit, ze niesom normalna

inka

musiš vediet sama ako s a citiš,či sa to zhoršuje alebo či ti je lepšie,ani ten lekar nevie ako s a to časom vyvija.ja som chodila kazdy tyzden k psychologovi na sedenia aj ked lekar mi povedal ze je to"len"uzkost a to zvladnete.nezvladala som to sama.bolo mi stale horsie ahorsie aked som zacala mat panicke ataky uz som necakala,velmi som s abala a tak som zacala ihned konat.