Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no vidiš lohrien ako si sa nam krasne rozžiarila:-)
neviem,ja by som predsa len zavolala doktorke.to ze beries lieky a je dobre neznamena ze sa sem tam este nevratia zle chvile,ja mam za sebou uz vyse roka sem tam sa vratia aj zle pocity ale nie tak akokedysi,su to len take zablesky pri silnom zatazeni,take varovanie pozor abysi zase nespadla.takze tie zle stavys a sem tam možu vratit ale nemali by mat uz taku intenzitu .takže radšej by som s a poradila.mozno keby sa vyjadrili dievcata,ktore mali problemy s liekmi ze im nesadli.
lepsie zelena ked nas budes navstevovat castejsie:) lohren, aj chodis nejakemu doktorkovi, alebo nejake tabletky??
jeee konecne niekto z ba a mas tiez takuto kamosku uzkost a depku a tak:) ako dlho??ak sa moc vypytujem tak neodpis, ja len tak ...
mozno je to len teraz par dni, este to tak kolise a mozno to je tym...
inus- dva tyzdne mi bolo ako vraji, tesila som sa ze je vsetko na dobrej ceste a od piatku to ide dole vodou, uz som zacala aj jedavat takze vedlajsie ucinky su uz fuc, lebo zo zaciatku to bolo strasne
zmenit lieky, sakra..sak ja musim chodit do prace a vsetko a potrebujem zit normalny zivot, nie ze mi lieky nezaberaju tak teraz 3 mesiace budem testovaciamysicka na tabletky??
po dvoch mesiacoch by uz mali zaberat skor to vyzera na neziaduce ucinky tych tabliet,alebo si sa citila uz aj pred tym takto?