Úzkosť

sonca

mna uz z tejto choroby asi porazi, uz skoro dva mesiace sa pcham tabletkami a uz mi mali uplne dobre zabrat a dnes od rana len grcat a odpadnut a vobec to nie je dobre, vobec vobec, ja uz neviem cim to moze byt...je tu niekto??fnuk

inka

nesklamala,to že sa necitiš dobre,to predsa nie je tvoja vina.ak s ačloveku nakopi viacej problemov a stresu a nevie to bravurne zvladat to ešte neznamena že sklamal sam seba.nebud za každu cenu silna,jednoducho sme citlivy a naš organizmus nam to dava na javo takymto sposobom.maš pribrzdiť a zamyslieť sa nadtym a kopec veci maš možnosť zmeniť ale rozhodne nie začať so sebaobvinenim.si zodpovedna zato ako a čo s tym budeš robiť ale nie zato že okolo teba bolo priliš vela problemov aby si ich vedela zvladať.naše telo nas vie upozorniť že niečo nie je v poriadku.lohrien je vela dobrych knih ktore by ti mohli pomoct na zaciatok.

lohrien

Viem,ze ked clovek chce, ide vsetko - to je moje moto,ale nedokazam sa toho teraz drzat,sklamala som samu seba...

inka

da sa to,ved ked si precitas tieto prispevky od zaciatku tak zistiš kolko nas sem chodilo ako nam bolo hrozne,ešte stale sme v kontakte niektori .hovori s aže ked človek chce všetko prekona,a je to pravda.niekedy treba neake barlicky ,niekedy povzbudive slova ale pre všetkych jednoznacne treba zmenit postoj.

inka

čim mi bolo horšie tym viac som chcela bojovať,ked bpolo lepsie elan opadol az kym som nezistila ze to tak nejde,ze musim byt k sebe disciplinovana lebo vsetko s a vrati do starych kolaji.

inka

ja som pila 3xdenne caj so supiek cervenycj jablk/je to prirodne AD/ a 3x denne caj z medovky.pravidelne
na homeopata som sa spytala normalne svojho praktickeho lekara a on mi poradil