Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
baby baby ja tie tabletky mberiem uz skoro 2 mesiace a cakam kedy zaberu a dnes rano vstanem a nevidim na hodinky tak som myslela ze som oslepla..lebo ma boli stale hlava...a to som mala este zlepene oci..to je cisty pezinok, moznoze tabletky zaberaju ale aste to nie je take stale fnuk, lohrien odkial si a kolko rockov, tak vitaj medzi namu..ja tu nie som nova...bohuzial...alebo chvalabohu:)
lohrien zaregistruj sa a nebudes mat problemy stale s prihlasovanim a okrem ineho dostanes peknu zelenu
co?
Ups, cosi som pokaslala :o)
AHOJ Sonca, vitaj, ja som tu nova, tak zatial, tiez zistujem, co so sebou, skusim vsetko poriesit vnutornym rozhovorom a postupne sa pokusim, zbavit sa myslienok, su tu super ludia...
ahojte, sonca, pravdepodobne potrebujes zmenit lieky.
sonca zavolaj svojej lekarke,očividne ti lieky nesadli
su to fantasticke knihy,mne osobne velmi pomohli nabrat odvahu urobit radikalne zmeny ale aj pochopit preco s a citime tak ako s a citime.urcite vyskusaj
AHOJ Sonca, vitaj, ja som tu nova, tak zatial, tiez zistujem, co so sebou, skusim vsetko poriesit vnutornym rozhovorom a postupne sa pokusim, zbavit sa myslienok, su tu super ludia...
napr.ako s a zbavit depresie a uzkosti bez liekov, jedna z mojich najoblubenejsich je :od luise l.Hayovej _Miluj svoj život ,ale aj laska sa rodi v tebe.