Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sonca

baby baby ja tie tabletky mberiem uz skoro 2 mesiace a cakam kedy zaberu a dnes rano vstanem a nevidim na hodinky tak som myslela ze som oslepla..lebo ma boli stale hlava...a to som mala este zlepene oci..to je cisty pezinok, moznoze tabletky zaberaju ale aste to nie je take stale fnuk, lohrien odkial si a kolko rockov, tak vitaj medzi namu..ja tu nie som nova...bohuzial...alebo chvalabohu:)

lohrien

AHOJ Sonca, vitaj, ja som tu nova, tak zatial, tiez zistujem, co so sebou, skusim vsetko poriesit vnutornym rozhovorom a postupne sa pokusim, zbavit sa myslienok, su tu super ludia...

inka

su to fantasticke knihy,mne osobne velmi pomohli nabrat odvahu urobit radikalne zmeny ale aj pochopit preco s a citime tak ako s a citime.urcite vyskusaj

lohrien

AHOJ Sonca, vitaj, ja som tu nova, tak zatial, tiez zistujem, co so sebou, skusim vsetko poriesit vnutornym rozhovorom a postupne sa pokusim, zbavit sa myslienok, su tu super ludia...

inka

napr.ako s a zbavit depresie a uzkosti bez liekov, jedna z mojich najoblubenejsich je :od luise l.Hayovej _Miluj svoj život ,ale aj laska sa rodi v tebe.