Úzkosť

inka

budeš neboj sa,nie je recept na to kolko šťastia či smutku je človek schopny strovit,chcel asom vam len povedať že niekedy s aprosto stane že aj ked sa citime byt šťastny chemia v nasom tele si robi čo chce.a potom si to šťastie nevieme poriadne vychutnať.hovoriš ze mas noveho priatela citiš sa šťastna,tak sito stale opakuj ,vzdyked mas chmurne myšlienky spomen si na svojho priateľa a na všetky pekne chvile,nemysli na to čo ked alebo čo by sa stalo,mysli len nato aka si šťastna.a budeš

Lohrien

inka - ono sa tazko davkuje,ked konecne mas cloveka,ktoreho si podvedome chcela dlhych 5 rokov, a on Ti dava,to co Ti byvaly nedaval cele tie roky.. je mi z toho smutno,velmi, ze mam taketo stavy,ked mam byt stasna :o(

Lohrien

sonicka - by sa Ti chcelo ist na dovolenku do Pezinka?? ani nad tym nerozmyslaj,teraz ked som zistila, ze som normalna ja, tak ty si urcite tiez :o)

inka

dievčata pre človek adokaže byť zaťažou aj veľa dobrych zažitkov,nie nadarmo s a hovori všetkeho s mierou.a ak je raz človek citlivy na vonkajšie vnemy čo my všetci ako sem chodime sme,tak treba nam všetkeho opatrne davkovať.niekedy sa nahromadi v tele stres a uzkost a vylezu az vtedy ked maju pokoj a miesto nato.

sonca

mojeno ja mam depresivno uzkostna porucha ci tak nejak ci naopak+ neuroza a vselijake ine do pezinka suce choroby:)

Lohrien

ved to,ked tak rozmyslam,to ma tiez sokuje,mas byt stastna a nie si?? je to desne,preto som si myslela, ze som divna

sonca

moja urcite sa nespoliehaj iba sama na seba. z mojej skusenosti- ked mi to zacalo - nasla som si noveho priatela, novu pracu po akej som vzdy tuzila, mam vsetko po com len tuzim, vsetko a je mi uplne najhorsie na svete..nikto okolo mna to nechape, ani ja:( a dr. som vyhladala v poslednej chvili..zachcaty a tak..pol roka pred tym mi akoze nic nebolo, len sem tam..myslela som ze to prejde, netusila som ze nejaka takato chorobka existuje

Lohrien

no u lekara som bola raz, a lieky neberiem, ani by som nejako nechcela,tieto stavy trvaju asi od oktobra... bola aj prestavka - mam noveho priatela, somsi myslela ze som za vodou, ale zasa sa to vratilo ...snazim sa to nejako identifikovat,uz som si fakt myslela, ze nie som normalna, este ze som Vas nasla...