Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ja uz totiz to sama neveim, co si mam kupit, moja Dr mi sama od seba nepovie, vsetko si zistujem sama a musim sa jej na to pytat, aspon v poslednej dobe

lencok

no ano mam paniku z niektorych situacii, vacsinou uz dopredu na to myslim...takze asi PP
ja som chcela uzivat magnesium, ale nerobim tak, lebo mam moc nizky tlak, ale ked vravis ze to neznizuje, preco nevyskusat

kvetka

bobec, tomu verim,aj o tom pisem. to pomaha aj pri HT. ako zabojujes proti velkemu zachvatu? napis,mozno to pomoze aj mne proti zachvatu HT.

kvetka

lencok,mas PP? mas strach z niektorych situacii? miest? paniku,ze sa ti nieco stane?
ja pri HT nemam vôbec ziadny.normalne si sadnem do busu a cestujem a zrazu trpnutie sanky,ruk, vykrucanie ruk do stran, uzsne zle na zaludok,hlavu,na odpadnutie a nakoniec mas pocit,ze si 5 sekund pred smrtou.pride to z nicoho nic. normalne telefonujem s kamaratkou,smejeme sa,zlozim telefon a do minuty mi uz trpne sanka a prsty.mozem mysliet na hocico,nepomaha to.ale ak napr.zacnem znovu telefonovat,tak to na 70-80% moze zmyznut.
a to magnezium je naozaj dobre.vraj aj tetanicke stavy sa prejavia hlavne vtedy,ked je ho nedostatok v tele. ja mam nizky tlak od detstva,ale po magneziu sa mi este nestalo,ze by sa mi este znizil. a to som uz uzila aj 3 za den. ale pri vysokom tlaku pomaha znizit.

bobec

Milos,moja PP je este mlada a pomaly sa presuva do stredneho veku...je to niekedy horsie a hlavne preto ze uz viem co to je...ale viem zabojovat proti velkemu zachvatu,ale potom som uzkostny cely cas pokial to nezazeniem neurolom

lencok

milosko dakujem za radu, no hadam sa to naucim, tebe sa to asi z casti podarilo naucit tak predpokladam ze sa to musi podarit aj inym.
Inak ja chcem mojej psychologicke navrhnut aby sme nieco take spravili, ked nas bude viac.
Aha tak to som vobec nevedela ze nieco take existuje, ale ten rozdiel nechapem...pri PP sa bojis dopredu a pri HT to pride zrazu, spravne?