Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Damaxy mas pravdu, ked si citam tieto riadky, posuva ma to dopredu, viete to ze niekto cloveku dava nadej a podporu je uzasne. Snazim sa tesit z malickosti, len teraz ma ovladol strach, panika...viem ze to prejde, a snazim sa na to co najcastejsie mysliet, len nejde mi to stale tak akoby som chcela. napr.ked sa rano zobudim, mam v sebe taky nepokoj, a aj spanok nie je extra dobry, mavam tazke sny
Pochybnosti o com o vlastnej sile,nemoze byt,ved si zober co vsetko si dokazala zatial takze teraz je chvilu pauza a tesme sa co pride.Kazdy ma narok na vycerpanie na vybitie bateriek to sa stane.No a potom zasa treba startovat a podme do prace
Milosko a ty ako ?
dobre vsak lencok? pestovany chrup :-))) keby len medveda!!! ccc
Milosko lenze mne sa to uz raz vratilo chapes? brala som AD vysadila ich a bum spat, takze mam trosku take pochybnosti
Lencok vies ked som bola na tom dolnom konci tak som si davasla pozor aj na to ako hovorim,to znamena ze ked je den nie najlepsi som sa tesila na zajtra ze bude lepsie a podobne schodiky som si stavala,lebo to hore splhat sa musi kazdy sam takze ja som si hovorila teraz som nemala zachvat lieky zaberaju pomalsie ale o mesiac ktovie ako mi bude o kolko lepsie mozno aj tie pocity sa stratia a pod.Stale som si len dobre veci a tesila som sa zo vsetkeho robila som si radost ze som si kupila casopis,ze som si dala kavu do zltej salky ze som si k tomu zapalila sviecku,zda sa to mozno hlupe ale vsetko pekne pomaha.Radost do zivota stale treba kazdy dalsi den si robit radost.To znie mozno blaznivo ale to posuva,urobit si poriadok v nejakom kutiku kupit si nove vankusiky proste robit nieco co predstavuje cestu k zivotu.
no vidim, ty kokso tu su ale riadne zubiska, aj medveda nimi zazenies:-)
lencok mam! aha!!!-tesaky! :-)))))
Ja tu svoju rovnovahu zatial iba hladam, trosku dlho mi to trva, ale stale verim, ze ju najdem, jedine co cloveku ostava je verit
Brunuska ale az tak hadam nehryzies, take silne zubky nemas
uzkost je hrozny pocit ale moji mili ja pomaly uz neviem ako to vyzera.Ked som zacala sem chodit este som si vybavila skoro vsetko a teraz lovim v pameti takze ked to prejde co prejde na vsetko zabudnete.No ale ja rano vstanem urobim si pohodu a nenecham sa vytocit nikym a nicim a tesim sa zo zivota aj z malickosti no som ostrazita a viem odkial pokial viem ze treba pracovat a aj oddychovat.Uz si strazim rovnovahu a tak mozno aj vdaka tomu fungujem