Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ajoj bobec, hlavne klud, aj ked sa to lahko hovori, skus sa pomaly uvolnit, mysli na nieco pekne
Ahoj Silvi To som rada, že ti pomohlo práve toto fórum. Sú tu skvelí ľudia a radíme si. Aj mne tu určitým spôsobom pomohli a uvedomila som si, že s týmto problémom nie som sama.Chcem jhlavne poďakovať Milošovi, Inke, Thise a tím, ktorí tu píšu.
Lohrien ako sa darí? Mne dobre len keby som už mala prácu:-( Dnes mi prišla odpoveď z Kauflandu a ako som čakala tak ma nezobrali. Tak čo už budem teda hľadať ďalej.
Ano to po sbe radsej necitam. Prsty mi po klavesnici behaju prirychlo a potom to takto vyzera.
Dobre ranko dievcata. Dlhsie som sa neozvala a vidim tu aj nove tvare. Je to uzasne formum, mne pomohlo prve vtedy, ked som to potrebovala najviac. Prajem pekni dnik. Silvi
psycholog:)
Ahojte :-)Najprv chcem zablahoželať Jolanke, že to tak úspešne zvládla a sa dostala z tej úzkosti a depresie.My eštes tým bojujeme a niekomu sa to lepšie inému nie. Ale to nie je dôležité. Hlavné je, že neprestávame bojovať.
Lohrien - mne tiež nemohli zistiť čo mi je a po CT vyšetrení ma neurolog.poslala na psychiatriu. Už som dávno tušila, že mám tieto stavy zo psychiky. Tak asi dva roky som sa na tom neliečila, kým mi zistili čo mi je. U mňa záchvaty sa prejavujú trasením celého tela(vonkajšia a vnútorná triaška), silné tlaky v okolí spánkoch, zvláštny pocit na hrudi a plačlivosť-väčšinnou vždy musím plakať a niekedy aj kričím. Ale už to nemám tak často. Užívam aj lieky, tak keď cítim že na mňa ide záchvat tak hneď si ich dám.