Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

bobec

Ale nemam ani potuchu z coho mi to tak prislo...vraciam sa so sluzobky z nitry postretaval som tam kopu starych znamych co mi spravilo radost...neviem

bobec

Ahojte vsetci vospoloj... mne je uz od rana tak na figu ze neviem...zobral som uy tri neuroly a vobec nezaberaju...total psycho :(

Veve

Ahoj Silvi To som rada, že ti pomohlo práve toto fórum. Sú tu skvelí ľudia a radíme si. Aj mne tu určitým spôsobom pomohli a uvedomila som si, že s týmto problémom nie som sama.Chcem jhlavne poďakovať Milošovi, Inke, Thise a tím, ktorí tu píšu.
Lohrien ako sa darí? Mne dobre len keby som už mala prácu:-( Dnes mi prišla odpoveď z Kauflandu a ako som čakala tak ma nezobrali. Tak čo už budem teda hľadať ďalej.

Silvi

Dobre ranko dievcata. Dlhsie som sa neozvala a vidim tu aj nove tvare. Je to uzasne formum, mne pomohlo prve vtedy, ked som to potrebovala najviac. Prajem pekni dnik. Silvi

Veve

Ahojte :-)Najprv chcem zablahoželať Jolanke, že to tak úspešne zvládla a sa dostala z tej úzkosti a depresie.My eštes tým bojujeme a niekomu sa to lepšie inému nie. Ale to nie je dôležité. Hlavné je, že neprestávame bojovať.
Lohrien - mne tiež nemohli zistiť čo mi je a po CT vyšetrení ma neurolog.poslala na psychiatriu. Už som dávno tušila, že mám tieto stavy zo psychiky. Tak asi dva roky som sa na tom neliečila, kým mi zistili čo mi je. U mňa záchvaty sa prejavujú trasením celého tela(vonkajšia a vnútorná triaška), silné tlaky v okolí spánkoch, zvláštny pocit na hrudi a plačlivosť-väčšinnou vždy musím plakať a niekedy aj kričím. Ale už to nemám tak často. Užívam aj lieky, tak keď cítim že na mňa ide záchvat tak hneď si ich dám.