Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

tak to mas fajn, ja by som bez AD neviem kde bola,ja od piatka idem chodit k vynikajucej psychologicke, mne psychiatricka povedala, ze ja by som mohla existovat aj bez liekov, ale treba to so mnou dotiahnut a psychologicky

bobec

Ja AD neberiem zatial...moj lekar ma atestaciu zo psychologie a chce so mnou robit sedenia...ma to zaroven ako konicek,jd fajn clovek

lencok

bobec ale tie myslienky je tak tazke ovladat, oni ma niekedy uplne pohltia, ja tak chcem byt v pohode, myslite ze za to moze fakt chemia mozgu? lebo nechapem ze chcem a nejde to

lencok

ja viem:-(ze to chce svoj cas, ale uz sa dlho trapim, lebo som si predtym robila co chcem-nebrala som AD tak ako som mala, uz mam toho niekedy plne zuby, budem sa snazit ovladat svoje myslienky ale je to sakra tazke, ja sa to totizto musim naucit. A teraz do toho aj moja milovana starka je v nemocninici, a nie je to nic moc, bojim sa o nu. A je chripkova epidemia ani ma za nou pustit nehcu.
Inak vies preco ta nezobrali do kauflandu? no predsa preto lebo ta caka nejaka lepsia praca.A keby ta zobrali, nemohla by si hladat tu lepsiu pracu dalej:-)

bobec

Ahoj lencok...podla vsetkeho su to priznaky PP...ja sa snazim uvolnit a na nieco pekne mysliet no myslienky mi stale zabludia samovolne hocikam

Veve

Lenčok to chce svoj čas. Dva mesiace je ešte krátka doba.ja užívam AD už polroka a ešte necítim že je všetko O.K. Ale je to už lepšie ako na začiatku.
Radšej nemysli na zlé veci, lebo zlé veci sa ti premietajú v hlave a potom máš z toho zlý pocit.
Poznám to, keď som myslela na niečo zlé a potom mi bolo ešte horšie.

lencok

uz papam skoro dva mesiace AD a teraz sa mi zda ze este stale nic moc, je to sakra mozne, ja uz neviem co zle robim

lencok

inak zistila som jednu vec. Ja neviem ci to je PP alebo co, ale stava sa mi ze ked si na nieco spomeniem, alebo mam nejaku zlu myslienku, zacnem sa triast, bucha mi srdce, potim sa, je mi strasne, stracam vladu nad svojim telom, tuhnem...je to PP? ci to moze byt spojene s myslienkami, alebo PP prichadza len tak nahle