Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

kvetka

ahoj aj ty,lencok. asi je to pocasim,hoci mne je normalne..ale uzkosti mavam tiez a casto...kto vie,keby som s tym zacala chodit,ci by mi aj to nenasili :)))
a co je to AD?antidepresiva?ake?
pa

bobec

Kvetka dal som si uz tri dnes...konci mi baterka v mobile tak sa lucim...dakujem za prijemnu spolocnost...pekny vecer

kvetka

bobec,vcera si dal pekny vtip,tak si nan spomen a odvratis pozornost :))) co budes varit? alebo co planujes robit vecer? co mam robit ja proti HT? dnes si si uz dal tabletku? kolko kusov? :)))
kolko otazok,kymn obpovies, budes aj doma!!

bobec

Kvetka,snazim sa otocit myslienky opacnym smerom a hlavne uz viem ze je to z PP tak sa to snazim rozdychat :) len kolega v aute by asi inac na mna cumel ke)by som tam zacal fucat :

kvetka

lencok,nikdy si si nedala magnezium?
ja mam nizky tlak,ale ked mi bolo zle,dokonca jedno obdobie z dlhodobeho stresu som mala hrozny tlak na hrudi-tak na infarkt :), tak som si dala 3 v priebehu jedneho dna a pomohli mi. znizenie mojho nizkeho tlaku som vobec nespozorovala.ale ty mozes byt ina.opytaj sa lekarky,ci ti moze moc znizit tlak.ja som sa nepytala,sama som si ho nasadila. snazim sa jest kazde rano,hoci zabudam.
a ten strach...to je prave to.ja ho vôbec nemam.cestujem velmi rada,v lete pravidelne 3 dni vkuse den noc v aute a pohodka. ani ma nenapadne,ze mam nejaku HT. musi to byt hrozne,tak sa bat.