Úzkosť

lencok

damaxy dobre si to napisala, ani v posteli som nenasla nejaky extra klud, no den blbec je dnes, to mi potvrdi aj bobec. Ja som uz AD uzivala, ale sa mi to vratilo, teraz pekne nanovo, ale tentokrat pekne pomaly.
A Brunuska coze by si sa aj tu nemohla prejavit, ha:-)nehryzieme

bobec

mne to prichadza tak isto,znicoho nic to pride a potom cely den uzkost lebo cakam ci sa to vrati,ale to som uz pisal...dnes je mimoriadne otrasny den,3 neuroly a zase to mam naspat...mozno aj pocasim...netusim

damaxy

Lencok zachvat paniky ta zachvati.Pride na teba aj ked si len tak lebedis niekde zrazu zacnes mat pocit ze sa ti neda splna nadychnut potom ti pride stav nevolnosti do toho nasleduje busenie srdca triaska je ti velmi zle a vrchol je pocit ze alebo zomieras alebo ti ide preskocit v hlave.Ku mne pri poslednom zachvate prisla suseda zdravotnicka a ta ked ma videla volala pohotovost.Lekar mi dal magne a nieco na upokojenie.No a potom som sa bala ze kedy dostanem dalsi.Tie zachvaty mozu bot horsie slabsie ale priebeh je viac menej rovnaky a prepadnu ta kedykolvek.AD typu spetneho vychytavaca serotoninu vlastne zabezpecia aby prenosy v mozgu zacali fungovat a ked je tej chemie malo stale sa mozu tie zachvaty zopakovat pripadne nejake nevolnosti podobne zachvatu.Ja sosobne som to pocitovala takmer rok aj pocas uzivania liekov take zvlastne stavy akoby si na chvilu bola niekde mimo potom sa to opet napravilo ako ked stratis signel v radiu.Ale chemia sa napravi a stav sa zlepsi.Lenze to co este musis je byt trpezliva.Tam to totiz funguje pomaly.Takze uz mas dva mesiace za sebou a mozno nejaky polrok pred sebou takze ti to pekne ubuda a teraz pride jar dlhe dni zivot okolo sa prebudi.Ja sa na to uz tesim tiez.