Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj bobec :) uz si doma alebo na ceste spät? to ma mrzi ten zly den :(
hyperventilacna tetania.niekedy sa podoba celkom na PP a aj priznaky su podobne.na presne diagnostikovanie je potrebne odborne vysetrenie,aby sa vylucila PP. je tam rozdiel hlavne v tom,ze PP je o strachu dopredu,ze sa stane to,co sa uz stalo v tej situacii alebo prostredi. HT..mam zachvat ze idem zomriet,musim opustit napr.dopravny pristriedok,lebo mne sa prejavuje hlavne tam, a na druhy den namam problem tam znovu nastupit a cestovat hoci aj 3 dni vkuse...tiez psychika :(
a nedostatok magnezia.
bobec vidis uz zacina byt lepsie, tak to som rada, nedaj sa:-)
co je to ta HT?
inak ja by som normalne potrebovala stretavat sa sludmi co maju podobne problemy, a tu zevraj nic take neexistuje, vytvorit nejaku skupinu a bojovat spolocne, ma to nieco do seba
ani pri HT sa neda dobre odsústredit od reality.myšlienky sa stále vracajú a zachvat príde...odsústrediť ma dokážu iba iní ľudia.napr.telefonovanie s nimi alebo rozhovor...dokonca ani to nždy nie.
:))
Milosko ako to mam ale dosiahnut? nemam na to recept, ked tie myslienky sa stale vracaju, ja neveim co mam este urobit, akokeby ma prenasledovalo vsetko co sa stalo a nechce ma to pustit dalej