Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy budem si to hovorit, staci ked si spomeniem na krasne dni, a moje srdiecko sa tak potesi...ja som asi dost metrpezlivy clovek a pritom trpezlivost ruze prinasa, ale uvedomujem si to, pracujem na sebe
lencok tiez si myslim ze im to neuskodi prave naopak pomoze a uz padam lebo ma hryzka svedomie- vy tu tak vazne.
joj kvetka moja, ja som len a len rada, ze ti az tak nie je:-), a tebe ten strach prejde, ved vies...vsetko raz odide
lencok to prejde ty velmi rychlo chces dosiahnut ten stav ako predtym.Ale to zial nejde.Takze si len hovor ako ja dakedy som zvedava ako mi bude o mesiac.Ja som vtedy ked som brala lieky aj velmi zle spala ,aj som mala taku nervozitu v sebe cely den som si kyvkala nohou nemala som nikde nejaky pokoj ale to vsetko prejde.Naozaj tu nas uz je dost vela ktori ti v podstate hovorime ze to co mas teraz ty sme prezili a sa ta spytam v maji ako je vtedy tobudes mozct porvnavat.Toto nie je dnova zalezitost,ale kazdy co sem chodil prisiel a povedal je lepsie uz beriem menej alebo vobec .Takze pekne sem prides a povies ako je ako si spala co si urobila co ta potesilo co ti pomohlo a zamestnas si mysel tym ze celkom spoznas svoju nepohodu a naucis sa s nou zit kym jej celkom neodkyvas.Ono vzdy sa nejaka epizoda pritrafi,ale to preto aby sme si dali pozor.To je len taky varovny prst,ktory hovori spomal a zamysli sa ci sa dobre uberas,ci riesis veci a ci ich len zasa neodkladas.
jaaaaaaaaj bruni tak to som rada, tak vidis kludne zavitaj na tuto temu, mna nepohryzies a chlapom to raz za cas neuskodi
lencok,co citam,ze prezivas(prezivate) je urcite 100x horsie ako ta moja tetanicka uzkost alebo sok.uzkost citim,ale len ked mam na nu dôvod.takto bezdôvodne a casto si neviem predstavit.dufam,ze tie tabl.dobre zaberaju,aby pomhli,kym treba a potom aby ste ich mohli vysadit.
ked si citam tieto riadky tisnu sa mi slzy do oci, milosko to si si teda tiez riadne pretrpel, dufam ze sa ti to vrati aj s urokmi v dalsom zivote, a budes spokojny, prajem to kazdemu jednemu, lebo clovek si niekedy neskoro uvedomi aka je ludska dusa zranitelna, preto sa treba o nu starat.
ja hryziem len chlapov- tigrica? selma nebezpecna! :-)
to tak to si potom ina tigrica brunuska, dufam ze nas nepohryzies:-)