Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

kvetka vobec nie pre strach.Ved niekedy som chodila aj k moru autobusom .No chodila som aj autobusom do prace a mala som obdobie ze mi to nerobilo problem.

lencok

ty zijes na striedacku v rakusku a na slovensku, ak som spravne pochopila? inak je dobre mat fyzicku kondiciu, aj to vela robi

lencok

a AD je vazne najlepsie vysadzovat pekne pomaly, aby si videl ako to s tebou vyzera ked beries mensie davky, ak by daco, aby si mohol opat davku zvysit, lebo telo a psychika by sa namli trapit, to je uspech liecby, aj Dr mi povedala ze ak dlhsie budem citit psychicky zle, abudem citit ze to nejde, treba papat lieciky...skor sa clovek uzdravi, je to o tom aby si bol co najdlhsie naladeny na spravnej vlnovej dlzke, aby si to tvoj mozog zapamatal a fungoval tak i nadalej

kvetka

damaxy, vsetko je mozne.uvidis,myslim,ze aj to dokazes...ved ked je to o psychike,tak sa veci mozu poriadne pomenit.zaujimave,to si ho vylucila kvoli strachu,ze sa ti v nom nieco stane,ze? je viacej takych veci, aleboje uzkost vzdy zamerana na jednu vec?u kazdeho na inu? mne sa tie zachvaty objavuju tak raz za rok,dva v buse alebo aute.nikdy nie vo vlaku.niekedy cestujem celu republiku a nic,inokedy iba do susedneho mesta a umieram.ale nemam ani napad vylucit z mojho zivota bus alebo auto.nepremyslam nad tetaniou,kym ma sama neprepadne :) potom uz robim co sa da,aby som to prezila.zatinam paste pocas nadychu a uvolnujem pocas vydychu, dychat do sacka by som mala...aj vy dychate do sacku??
ja ten sacok nikdy nemam poruke...vidis,ani ma nenapadne si ho vziat.ani ziadny strach mi ho nepripomenie,lebo ten strach ci uzkos popredu nemam. damaxy,a nepremyslas znovu ten bus po urcitom case skusit?...ale planovane by to dopadlo asi zle.neplanovane sa nemas na to kedy sustredovat,a ked este neplanovane hned schytis znameho a prerecnite celu cestu,tak to je ine.

lencok

milosko ja som dokonca vysadzovala nasledovne, po pol roku 1 davku raz za dva dni, o mesiac raz za tri dni, a potom 4 mesiace raz za 4 dni