Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tebe treba pozerať zúfalé manželky? veď tak ostaneš na ocot! :) Ono je to až moc americké.Väčšina udalostí,ktoré sa tam odohrajú sú nafúknuté až gýčové.(inak tiež to sem tam pozerám) včera som si tam nevedela nič nájsť,tak som vyhrabala dvd láska cez internet -otrepané,ale to ja móžem.
ja som bola tiez dlhsie hore, lebo prima posunula zufale manzelky na neskor :(
ja sa dnes véééééľmi ulievam.Včera som dlho pozela do bedne,takže teraz ani poriadne nevidím.A sústrediť sa na faktúry,jóóój,to by som určite zaspala.
tak pol na pol :) trosku robim trosku sa aj poflakujem take klidopido :)
tish, vlastne teba sa to ešte netýka. No tak si to zatiaľ uži.
čo porábaš? pracuješ či ulievaš sa?
barunka, to ani srnky netusia :D
zase som bola vážna. Dám vtip(dnes si ho dvaja chlapi vo výťahu hovorili).
Zať vyhadzuje svokru z balkóna a pritom jej hovorí :
- Iný by vás zabil, ale ja vás púšťam na slobodu !! ha ha
inak ja mám celkom dobrú svokru,čo vy ?
barunka to je pekne
dnes sa cítim veľmi dobre.Včera sme s manželom pomohli jednému bezdomovcovi.Bosí sedel pred vchodom.Bežne na nich ľudia volajú mestských policajtov,lebo nechajú po sebe neporiadok a smrdia.Manžel mu však zaniesol ponožky a topánky.Zobrali sme ho potom do centra pre bezdomovcov,kde bolo ale plno.Povedali však,že sa oňho postarajú.Tak dúfam,že nie je zase na ulici.
Dnes prišiel za mužom známy a doniesol mu dvoje úplne nové topánky zadarmo,že si ich pred zimou kúpil a už sa mu nepáčia.Ma napadlo,že to bude pre toho človeka.Niečo na tom bude.
ahojte všetci.no konečne,že ste si na nás zmysleli.
brunuska,my nie sme vážní.Len niekedy,keď prevláda depka,úzkosť a tie nepríjemné stavy,keď sa ozve tá pliaga.Však vieš.